Vigyázat!
A 2022.plusz hírportál berepült a Soros György által pénzelt, identitás nélküli, ellenzéki erőket csoportosító felségterületre.Az új hírportált már születésénél is szőnyegbombázás érte. Semmi baj, ezt vártuk.

Az indítógomb a 444.hu hírportál szerkesztőjének kezében van, amikor azt megnyomják, a szovjet típusú harci katyusákhoz hasonló módon megszólaló törpehírközlőoldalak, fizetett szolgai sorsukból kifolyólag, mantrázzák a szájukba adott, szigorúan közlendő véleményeket.

Így történt ez most is, a felszínen megjelenő, őszinteség páncélját viselő civilek.info hírportál a Zsúrpubi asztalára került, ahol előre tálalva volt a Kolozsvári Szalonna mellett a teljes ultraliberális médiumkák hálózatának kánonja.

Ne feledkezzünk meg a megtért Jobbik és a többiek szócsöveiről sem.  No persze, ha már asztalra tesszük a paprikáskrumplit, illik hozzá az elégséges mennyiségű piros édes-nemes paprika is. Ehhez pedig némi szakértelemre is szükség lenne. A sápadtság nem étvágygerjesztő.

Illenék tudomásul venni, hogy nemcsak ellenzéki polgárok léteznek az országban, hanem többségben lévő, kormányt támogatók is. Alaptörvényünk biztosítja a szólás- és véleményszabadságot. Így hát megkérdezhetjük, mi lesz a bitcoin termesztőkkel, a külföldről támogatott pénznyelőkkel, az ellenzéki pártkasszák kiürítőivel, a hazát romba döntő posztkommunista-szocliberális jelmezbe bújt rablóprivatizőrökkel, a lakosságot 2010-ben csődhelyzet elé állító, sötét bujkálásból visszatérő aljas szellemiséggel?

 

Március idusán ez a kérdés, válaszoljatok.