Kocsis Máté Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő felháborodott Facebook bejegyzésben reagált Gyurcsány Ferenc korábbi, az Orbán-kormányt gyalázó bejegyzésére.
„És nem, nem szégyelli magát!-fogalmazott a képviselő.
Bejegyzésében Gyurcsány teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy amit hetek óta mondunk róla és a Jakab Pétertől Fekete-Győr Andrásig tartó szolgáiról, a tudatos halálkampányukról, az mind igaz. Ez az ember olyan stratégiát alkotott a baloldal számára, ami miatt a világ bármely országában meghurcolnák még a saját szavazói is. Ez az ember egy világjárvány közepén azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen, mert az “politikai előny”. Igen, ez maga a STRATÉGIA – folytatta Kocsis Máté.
Azért csinálta az oltásellenes kampányt, azért uszított mindenkit a regisztráció ellen, és azért indított még petíciót is a vakcinák betiltásáért, hogy minél több embert elbizonytalanítson, hogy a védekezéssel kapcsolatos közbeszéd megosztott legyen. Tette mindezt azért, hogy megírhassa mai (csütörtöki-a szerk.) posztját, miszerint: “a halál kormánya ez”.
Egy nyugati lapnak nemrég azt nyilatkozták, hogy minél több a bizonytalan, beoltatlan ember, (és így minél több a fertőzött, meg a halott), annál több esélyük lesz 2022-ben.
Amikor 2006-ban sokaknak – köztük az édesanyámnak is – gumilövedékek záporában kellett menekülniük az Astoriától, akkor azt hittem, soha nem lesz annál nyomósabb okom, hogy végtelenül megvessem Gyurcsányt. De ez ma megváltozott. Amit most tett és tesz, az még bűnösebb, még gonoszabb, még aljasabb dolog. A felelősség pedig egyszemélyben az övé- állapította meg a képviselő.”
Fotó: Kocsis Máté Facebook oldala