A brüsszeli szóvivő letagadta a vakcinaszerződéseket. Azt állította, hogy nem Brüsszel szerződött, hanem a tagállamok. Ómolnár Miklós megszerezte a szerződéseket és lebuktatta Brüsszelt.

Az újságíró a négy vakcinagyártóval, a Pfizerrel, a Moderna-val, a Sanofival és a Janssennel kötött EU-szerződéseket be is mutatta a nyilvánosságnak új YOUTUBE csatornáján, melynek neve FEKETÉN-FEHÉREN.

A négy szerződést a brüsszeli bürokrácia SENSITIVE-nek, vagyis kényesnek, érzékenynek minősítette, mintha nyilvánvalóan titkolni akarnának valamit.

A furcsa történet lényege, hogy a múlt héten egy nyilvánvalóan előre megbeszélt, egyeztetett újságírói kérdésre a Bizottság szóvivője Stephan De Keersmecker a következőt találta mondani:

A vakcinákat az uniós tagállamok rendelték meg, a Bizottság nem játszott ebben semmiféle szerepet.”

Magyarán azt állította, hogy nem az Európai Bizottság szerződött a vakcinagyártókkal.

A bemutatott, SENSITIVE minősítésű dokumentumok azonban teljesen másról tanúskodnak. Egyértelműen bizonyítják hogy az Európai Unió kötötte a szerződéseket a tagállamok nevében, konkrétan az egészségügyi biztos, STELLA KYRIAKIDES aláírása található a YOUTUBE csatornán bemutatott dokumentumokon.

Ez után csak az a kérdés, miért lehet érdeke a brüsszeli bürokráciának eltitkolni a tényeket, letagadni megkötött szerződéseket? Mire megy itt a játék?

Forrás: Ripost