Szellemi honvédőként írom ezt a levelet. Nagyon nagy a tét!…

…Már sokszor jeleztem, hogy a FIATALOK megszólítása kardinális kérdés. Remek, hogy a Pesti TV elindult, de tudnunk kell, a fiatalok 90 %-a nem néz TV műsorokat, csakis a világhálón lehet megszólítani őket! Jó, hogy sok-sok elhangzott riport ott is megjelenik! Követhető!

ÜTŐS szövegekkel KIVETÍTŐKRE, PLAKÁTOK áradatára van szükség! Nem elég: „Az ellenzék nem támogatja a vakcina programot, a védekezést” KONKRÉTUMOK jelenjenek meg, minden kormánypárti nyilatkozatban, online felületen, szórólapon, plakáton….!! Csakis így lehet az ellenzéki demagóg szövegeket leleplezni. Állandóan halljuk: a kormány kivérezteti a fővárost, kivérezteti az önkormányzatokat. SZÁMOKKAL ÁLLADÓAN ÖNTENI A KONKRÉT CÁFOLATOKAT!…

…Mi keresztények VISSZAFOGOTTAK vagyunk az ellenzék lejáratásában. Ebben kis változás kellene! Igazsághűen, de emlékeztetve: Ki kell plakátolni szél bernadett, fegyőr, timike, jakab idióta megnyilatkozásait…: bevándorlásról,/ értelmesebbek a migránsok, mint a magyarok – nyilatkozta szél …bernadett/ sajtószabadságról,/ fegyőr: a jobboldali újságírók kiűzéséről/ …timike hamis adatai a vírusban elhalálozottakról…… A színház balhé kapcsán a ballib fenyegetéseiről – földönfutóvá……A nagy demokraták!!!!!
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök úr és csapata PROGRAMJÁT meg kell hirdetni! …

…Kiírni, láttatni, a gazdaság hatalmas lépéseinek folytatását, a KONKRÉT RÁFORDÍTÁSOK MEGNEVEZÉSÉVEL!
Az egészségügy reformálásának folytatását, az ő széfjeikkel, vizitdíjakkal szemben hány kórház, rendelő újult meg, épült. Karácsony CT-t ígért, hová került ilyen gép?
Az oktatásügy szíven viselését. Nemzetközi eredményeit!…

…Kormányunk fantasztikus családtámogatásait is számokkal! mellé téve a gyurcsány, bajnai/ gyes megvonás /intézkedéseket. Ez a kérdés: válasszatok!!!!

DEMOKRÁCIA elkötelezett képviselői vagyunk: emberek véleményét kérdezi a kormány a konzultációkban, Gulyás Gergely heti kormányinfó tájékoztatója, újságírók kérdezhetnek/ Ez a demokrácia!/ Jogállamiságot megkérdőjelezik?
/Az újságokban több a ballib, mint a jobboldali….! média egyensúly?/

Külhoni magyaroknak projektek, támogatások, nemzetben gondolkodó politika, egyházak támogatása, Hungary Helps program, szolidaritás, támogatás, karitatív tevékenységek. A nyugdíjasok támogatása mi és az ellenzék/ 13. havi nyugdíj megvonása. A rezsi kérdések akkor és most!!!…

…EZEKET MIND AZ ÚJ ORBÁN PROGRAMBA BELESZŐNI!!!!!!!
NEVETSÉGESSÉ KELL TENNI AZ ELLENZÉKET, a …kormányt lejárató megmozdulásaikat kikarikírozni! a kamu videókat, álhíreket összegyűjtve leleplezni!…
…Le kell leplezni gyurcsány 6 pontját is. …A 6 pontot, gyurcsány programot KINYOMTATNI, mellé tenni a nyilatkozatokat!!!!!az elszólásaikat!
gyurcsány: nekem az, hogy MAGYAR nem jelent semmit …el lehet menni ebből az országból…tüntetnek?, majd abbahagyják

Közös ellenzéki kormányzás alapelvei??? Hazug ígérgetések, mellé a valóság, a nyilatkozatok, az előző ellenzéki kormányzás tapasztalatai!!!!!
– önmagával békében élő nép, ez áll a programjukban – szemkilövetés, vagyonelkobzással fenyegetőzés, nem nyilatkozunk a HÍR TV-nek, mindenkit képviselnek??? fegyőr román képviselő támogatására biztat…árokásók!!!!
– demokratikus jogállam – földönfutóvá tenne, jobboldali újságírók kinyírása,márki zajongó: ha nem sikerül a kormányváltás, akkor soros segít. fegyőr: jog felfüggesztésével fenyeget. Hogy indulhat választáson kamarából kizárt ügyvéd? czeglédi? demokratikus?????
– jövőbe tekintő kormányzás – haveroknak állás, jutalom, pozíció, mint ahogy kamu geri csinálja, vagy niedermüllerék egy elítélttel, czeglédivel dolgoztat, megszorításokat tervez, munkanélküliség emelkedni fog, segély- rendszer…
– gondoskodó társadalom – 13. havi nyugdíj elvétele, gyes elvétele, szivárványosok támogatása, migránsok behozatala, szociális háló lebontása, nemzettársaink: a külhoni magyarok taposása,
– igazságos gazdaság – gyurcsány-cégek virulnak, a haza IMF kölcsönből vegetál, a 100 leggazdagabb magyar között 80% ballib, az aranykészlet elsíbolása, a külföldi cégeknek kiárusítás, a 4-es metró ügy, a hazánk elleni szerződések…..
– európai Magyarország – jöhetnek a brüsszeli haverok irányítani, gender elméletekkel, jogállami vitákkal, soros ügynökökkel…..eu. egyesült államokkal, soros kölcsönökkel rabszolgává téve a nemzetet…

Ez van gyurcsány programjában, a 6 pontban, de mélyen hallgat a következőkről:
Migránskérdésről hallgat, DE! figyeljétek a megnyilatkozásokat, mely leleplezi őket!!!!! szél nyilatkozat: a bevándorlás jó, mert olyanok érkeznek, akik eleve jobbak, mint a hazai népesség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Határon kívüli magyarokról hallgat, DE! a kettős állampolgárságot támadja, riogatás, fegyőr román képviselőket támogat.
Gender idiótákról hallgat, DE! niedermüller a „ keresztény képződményekről” (beszél).
Szivárványzászlókról hallgat, DE! ennek kitűzése fontosabb, mint a nemzeti lobogó kitűzése március 15-én.
Bűnözők pártolásáról hallgat, DE! czeglédi,…kábítós-tolvaj haverok…
Családok támogatásáról, nemzetpolitikáról hallgat, nincs a programjában!!!

…Nekünk a mi jelöltjeinket kell a középpontba, a közbeszéd sodrásába helyezni! A jelöltjeink mindig valami különlegeset kell, hogy felvessenek, a beszédtémába behozzanak. RÓLUNK szóljon! Ne az ellenzékre figyeljenek a választók! Akár faültetés, akár a nyugdíjasokért elkötelezetten cselekvést vállaló jelölt, akár az innováció támogatója, akár családsegítő, akár mozgássérültekért harcoló… jelölt „bemutató” folyjon a választók előtt! REKLÁMOZNI a jelöltjeinket!

A jó Isten segítse Önöket egy lelkes, lelkiismeretes, áldott, elkötelezett kampány megszervezésében!
Tisztelettel: Hellner Péterné

(Az írást szerkesztett, rövidített formában tettük közzé. A teljes levél itt olvasható.)