Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétől, mert egy elmeprogram, és ezt megírtam finoman és kulturáltan a KÉK könyvekben. De az a kisstílű gondolkodás és fröcsögés, ami a magukat magyaroknak nevezőktől ömlik Orbán ellen, e mellett már képtelen vagyok szó nélkül elmenni, rosszul vagyok minden szinten.

Ha valaki átnézi a Facebook bejegyzéseket az Orbánt leváltók alacsony szintű véleményeivel, megijed. (Remélem, nem vagyok egyedül.) Tényleg innen kellene kiindulnia állítólag a világ szellemi megújhodásának? Ebből a negatívumoktól, elmeprogramozottságtól, gyűlölettől, kliséktől, populizmustól, óvódás véleményektől és kicsinyes gondolatoktól telt magyaroktól?

Ti, akik Orbánt nem tudom, kire szeretnétek lecserélni, tényleg ennyire képtelenek vagytok egy nagy képet nézni? Annyi a vádatok, hogy lop? Oké, először is kérem, írjátok ide a konkrét neveket, akikre azért fogtok szavazni, mert nem lopott, és mert nem is fog lopni.

Másodszor, ti esetleg tényleg nem tudjátok, hogy akikkel Orbán szemben áll, azok (illetve azok globalista irányítói, mert itt csak azok macskajancsijai ugatnak) nemhogy lopnak, de az egész globalizmus működtetői, élvezői, akik rabszolgaként dolgoztatnak minden embert, akik miatt a megszülető csecsemőd azonnal adóalany, akik ilyenné tették a világot és az emberi életet pár száz év alatt? (A többi a KÉK könyvekben felsorolva.)

Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Hol éltetek eddig? Nem ismeritek az Új Világrend, az Illuminátus nemhogy mindent tőletek ellopó, benneteket globális rabszolgaságban tartó profithajhász gazdaságpolitikáját, akik ezt az egész cirkuszt, amivé a bolygónk vált, beleértve a terrorizmust, jól előkészítettek évtizedekkel ezelőtt? Ti nem tudjátok, hogy a migránskérdés nem migránskérdés alapvetően, csak egy eszköz, amit ők készítettek, hogy Európát szétszedjék? Ez nem humanitárius kérdés, az sem érdekli őket, ha ottvesznek, ahol vannak. Én és még sokan, bizonyosan elsők között segítenénk bármelyik VALÓS migránsnak, hogy életben maradjon, és azután mielőbb hazatérhessen. Azt most ki se nyitom, hogy itt menekültek nincsenek, nem lehetnek, mert nem háborús övezetből kiabálnak és válogatnak az országok közül szocpol alapon, hanem ugyebár gazdasági bevándorlók, jó esetben, a fanatikusok mellett. És akkor vagy bárki mehessen oda a világban, ahova akar, vagy ők se, ha már gazdasági kérdés…

Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mi felé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel? Ti tényleg nem tudjátok, hogy Soros György és főnökei (mert azért ő csak egy stróman a nagy zenekari műben) terv szerint irányítják a mai eseményeket? Pont azt akarták elérni, hogy most bégessetek Orbán ellen?

Hazug, álhumanista, nem létező érvekkel jönnek a „migráns” kérdésben, ami az ő gazdasági és hatalmi erejük záloga? És ti mindezzel szemben azt hozzátok fel, hogy a mostani kormány lop? Nem akarom elhinni, komolyan!

Az a legkevesebb, hogy tudd, a világ minden kormánya lop, ezt ti most tényleg ennyire tudatlanul kéritek számon? Ha semmi egyebet nem tett volna Orbán, akkor annyit tökéletesen teljesített, hogy ma a világ megint tudja, hogy hol van Magyarország és kik a magyarok! Ez semmi nektek?

Az elmúlt 50 évben egy nagy nulla nemzet voltunk a világ szemében, senkik, akiknek nincs egy önálló gondolata sem, mindig valakiknek a csatlósai, politikailag, gazdaságilag és gondolkodásilag! Kullogtunk valakik után.

Most először a magyarok tematizálnak, a magyarok mutatnak utat! Nem erre vágytatok?

Mi van, ha ez a szellemi megújhodás, aminek innen kell kiindulni, de ti nem veszitek észre a fától az erdőt? Soha ilyen világos beszédet nem hallottam kormányfőtől, mint Orbánét. Ti süketek vagytok? Az egyedüli világos és nem mellébeszélő hang!

Tényleg képtelenek vagytok felnőtt érettséggel komolyan mérlegelni valamit és valakit? Én is fel tudnám sorolni, miket nagyon nem szeretek az Orbán-kormányban, és mit kérnék számon, ami belügy. De könyörgöm, egy országban mindig lesznek megoldatlan belső kérdések, a leggazdagabb királyságban is voltak nem mindenkinek tetsző intézkedések és lesznek is dögivel, bárki másra szavaztok! De ez konkrétan most elenyésző kérdés, egy mellékes taktikai szál a nagy stratégiaihoz képest!

Tényleg úgy gondoljátok, vesszen minden erénye, vesszen minden, az EU-s pénzek kicsorgatásánál fényévekkel fontosabb eredménye, amit elért, és ami a jövőben a lányaitokat megvédi a burkától és a feleségeiteket, hogy állatnak se vegyék az új „európai” vallás égisze alatt?

Tényleg nem fogjátok fel minimális szinten sem, hogy miről van szó?

Én tuti itt hagyom ezt az országot, ha bárkit a jelenlegi „alternatívából” megszavaz ez az ország, mert akkor tényleg önkezével vetett véget az életének. Amellett, hogy kitehetjük a határainkra, akár rovásírással is, hogy Elmegyógyintézet.

Golenya Ágnes, író, az Asszonymozgalom volt alelnöke