Ismét kapható az a monumentális kötet, amely tavaly decemberre készült el a Magyar Demokrata műhelyében. A Bencsik András főszerkesztésével több mint húsz szerző által írt, ötszáznál több színes képpel és számtalan grafikonnal illusztrált, méretében is impozáns, közel négy kilogrammos mű Magyarország 2010 és 2020 között végbement fejlődésének tényeit és adatait ismerteti látványos és olvasmányos formában.

Amit tíz év alatt együtt sikerült felépítenünk és létrehoznunk, arról ebben a kötetben tényadatok és dokumentumok tanúskodnak: a nyolcszázezer új munkahelyről, a reáljövedelem ugrásszerű növekedéséről, az állami eladósodás csökkentéséről, a megépült hidakról, utakról, a műemlékek újjáépítéséről, korszerű gyárak létesítéséről, a honvédelemről.

A könyvben beszámolnak az ezernyi újonnan épült vagy felújított templomról, új és megújult iskolákról, a művészet intézményeinek megerősödéséről és még számtalan másról, ami mind az elmúlt évtized erőfeszítéseinek gyümölcse. Ez az album a magyarság tízéves munkájának dicsérete.

A kötethez Orbán Viktor miniszterelnök írt előszót.

Forrás: