Nemzeti elkötelezett választó polgárként véleményemmel szeretnék hozzájárulni az egyre eldurvuló, elaljasodó ellenzéki támadások elleni hatékonyabb fellépéshez.

Túl engedékenynek ítélem a kormányzati reagálást az ellenzék nemtelen, emberi életeket semmibe vevő, gazdasági összeomlást, káoszt kiprovokáló, hatalomszerző praktikáival szemben. A mai vészterhes időszakban hazugságra épülő, külföldről pénzelt és vezérelt akció-sorozat már nemzetellenes támadásként értelmezhető, mert a lényeget tekintve, nem az orosz és kínai vakcinák alkalmasságát, vagy az általuk a kormányzat bűnösnek ítélt egészségügy politikáját, hanem magát az elismert, nagy tekintélyű magyar orvostudomány alkalmasságát, hozzáértését alantas politikai indíttatásaikkal letámadni.

Pandémia időszakában az ellenzéki beavatkozás, mivel több ezer ember életével és jól működő gazdaság tönkretételével jár, nemzetellenesnek tekintendő.

Nemzeti elkötelezett szavazó polgárként az a véleményem, hogy sem a kormányzati, sem a nemzetérzelmű civil szférának nem szabad felülni a vakcina vitát provokáló, zavart és nagy állampolgári bizalmatlanságot keltő kezdeményezésnek, mert a bizonytalanság keltés és a halálosztás a profi kommunikátorok ügyeskedése révén, már a kormányzatot fogja elmarasztalni, és a tényleges bűnösök ítélethozóként meg folytathatják a börtönnel való fenyegetésüket.

Javaslatom az, hogy elejét kellene venni a vészhelyzetet kihasználó és manipuláló globális uniós, ellenzékünket mozgató hatalmi befolyásnak.

Olyan jogi hátteret kellene teremteni, melyben lehetővé válna az eddigi kiprovokált vakcinás vitatkozás helyett, ebben a vészterhes pandémiás időszakban az oltás ellenesség felszámolása.

Aki ellene tenne, vagy lázítana a tekintélyes magyar orvostudomány által felhatalmazott végrehajtó intézménynek, az Operatív Törzsnek, azt sürgősségi jelleggel minél hamarabb felelősségre lehessen vonni.

Van még egy javaslatom, az, hogy az ellenzéki börtönnel való fenyegetéseket, hatalmi megtorlásokat ne nevezzük erőt fitogtató, hatalom birtokló, félelemkeltő akciónak, inkább a sarokba szorított provokátorok pánikszerű meneküléseként értékeljük. Ennek konstruktívabb hatása lehet a szavazó tábor mindkét oldalára a 2022-es választáson.

Forrás: Facebook/Patrióta Európa Mozgalom