Dobrevnek csak személyeskedésre futja? Tényleg? Mindössze ennyi a mondanivalója? No persze az európai minimálbér, meg nyugdíj mellett. És természetesen az Európai Egyesült Államok hagymázas lázálmát se felejtsük ki a sorból!

Gyurcsány Ferencné, alias Dobrev Klára ma ezt találta kiírni a közösségi médiában:

„Hallom, hogy Orbán Viktor szerint a lányokat, nőket, asszonyokat gyötörte meg leginkább a járvány, mert a nőknek nem csak dolgozniuk kell, és tanulniuk az otthonmaradó gyerekekkel, de még »el is kell látniuk« a fáradt férjüket, miután hazamegy a munkából.

Sajnálom a miniszterelnök családjának nőtagjait. Láthatóan el sem tudja képzelni, hogy vannak apák, akik igenis tanulnak a gyerekükkel, és vannak férjek, akik lehetőség szerint kiveszik a részüket az otthoni teendőkből. Hogy vannak olyan férfiak, akiket maximum akkor kell »ellátni«, amikor betegen fekszenek otthon, mert egyébként se nem csecsemők, se nem szultánok.

Egyenlő felek, akik partnerként tekintenek a feleségükre, nem pedig cselédként. És éppen ettől lesznek igazi férfiak.

Sajnálom, hogy a miniszterelnök nincs közöttük, a családja helyett is.”

Hogy miért következik a miniszterelnök nőket megtisztelő, megbecsülő és teljesítményüket elismerő kijelentéséből Dobrev számára az, hogy Orbán nem partnerként, hanem cselédként tekint a feleségére – rejtély.

Hanem az „igazi férfi” kitétel elgondolkodtató. Vajon kire utalhatott a miniszterelnök-jelölt-jelölt, csak nem a többszörösen bérmálkozó és egyéb grandiózus mutatványokat elkövető férjére? Mert ha igen, akkor a hölgynek nem csupán a politikai elképzelései minősíthetőek … hm … hajmeresztőnek szokatlannak.

Egyébként meg személyeskedni mint tudjuk akkor szokás, ha elfogytak az érvek. Bár esetében mindenkori

józan

érvekről beszélgetni is erős túlzás.

Forrás: hirtv.hu

Forrás: hirtv.hu