Szánthó Miklósnál elszakadt a cérna. Az Alapjogokért Központ igazgatója azon akadt ki, hogy egy kormányellenes – magát függetlennek hazudó – orgánum a miniszterelnökbe próbált belekötni.

A sajtótermék azt kifogásolta, hogy Orbán Viktor nem támogatná globalista, internacionalista emberek egyetemi kurátorrá választását. Tehát olyanokét, akik számára semmit nem jelent, sőt üldözendőnek tartják azt, amit mi nemzetnek nevezünk.

Mi sem támogatnánk!

Szánthó Miklós Facebook-bejegyzésében így reagált a támadásra:

Igen. Miért, ti mégis mit csináltok,
▪️amikor valamilyen külső erőközponthoz igazodva kormányoztok?
▪️amikor politikailag korrekt agymosást végeztek?
▪️amikor „VILÁGNÉZETILEG SEMLEGES” (aka. liberális) alkotmányt írtok és követeltek?
▪️amikor genderérzékenyítetek?
▪️amikor el akarjátok nekünk adni, hogy a nő az nem is nő, a férfi meg nem is férfi, meg hogy ha három „apa” nevel egy gyereket, a „család az akkor is család”?
▪️amikor „strukturális rasszizmusról” beszéltek, miközben felszólítotok embereket arra, hogy „legyenek kevésbé fehérek”?
▪️amikor történelmi hősök szobrait döntitek le, regényeket írattok újra, festményeket neveztettek át, mert azok – szerintetek – a „bűnös múlt avítt, mára TÚLHALADOTT sztereotípiáit” képviselik?
▪️amikor az emberi jogi fundamentalizmus nevében globális szociális ellátáshoz való jogként értelmezitek a menedékjogot?
▪️amikor a nyílt társadalom eszmeiségének nevében totális multikultit hirdettek?
▪️amikor „mások érzékenységére” hivatkozva átírjátok szótárainkat, megváltoztatjátok eddig senkit sem zavaró kifejezéseinket?
▪️amikor „pacifistaként” a „társadalmi igazságharcnak” nevezett terrort ajnározzátok, meg amikor hivatalosan antirasszistaként faji alapú politikát hirdettek?
▪️amikor a „demokratikus összefogás szükségességére” hivatkozva helyeselve bólogattok az antiszemita Jobbik meg a kommunista utódpárt párzási táncát látva?
▪️amikor leromboljátok az apai tekintélyt és a társadalmi hierarchiákat a nyomorultul elpuhult világképetek nevében meg valami torz egyenlőségmániáról szónokolva?
▪️amikor fontosabbnak tételezitek a fókapingvinbálnákat a kisbaba élethez való jogánál és örömkönnyek között ünnepeltetitek a magzatgyilkosságot?
▪️amikor arról hadováltok, hogy a „kegyes halálhoz” való jog az EMBERI MÉLTÓSÁGBÓL fakad?
▪️amikor van képetek először a marihuána, majd a kemény drogok legalizációját követelni, mert az végül is „szabad döntés kérdése”?
▪️amikor valami hóbortos/öntudatos barbárságtól vezérelve tagadjátok a nemzetek létét és egy csodálatos európai/világfaluban akarjátok egyesíteni „Az Emberiséget”?

Egyáltalán: van képetek mást vádolni bármivel, mikor életetek célja, hogy minden egyes pillanatnyi emberi vágyból, késztetésből emberi jogot kreáljatok? Mikor arra tesztek fel mindent, hogy bebizonyítsátok Az Ész Hatalmának jegyében, hogy „Isten nincs is”? Hogy minden nap bűntudatot keltsetek a nyugati civilizációban, hogy az végül megmurdáljon?

Ti mit játsszátok el a bociszemű, ártatlan, politikai érdekérvényesítésről még sosem hallott újszülöttet – „mindig érdeklődve figyelem, hogy aki az abortusz mellett érvel, már megszületett” (Ronald Reagan) -, mikor TI, igen, TI VAGYTOK A VILÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGMEGÁTALKODOTTABB IDEOLOGISTÁI???

Igen, ti, ti marxizálódott liberális banda.

Dixit.”

(Címfotóm forrás: Hír Tv)