Tudod anya mióta elmentél megváltozott a világ! Nem kicsit! Nagyon!

Minden globálisan felmelegedett, kivéve a szívünket. Ma már nagyon ritkán látni nyitott, érdeklődő embereket, akik egymás felé fordulnak az utcán és beszélgetnek dolgaikról. Vagy a vonaton kicsomagolják a szeretteiktől kapott rántott csirkét, megkínálják a másikat és az el is fogadja, nem tekinti bacillusokkal, vírussal szennyezett tenyészetnek.

Anya! Nagyokat nevetnél! Képzeld az emberek sétálnak az utcán és magukban beszélnek. Ülnek az autójukban és kiselőadást tartanak a szélvédőnek. És mindehhez gesztikulálnak és hadonásznak! Képzeld már a fiatalok sem csókolóznak az utcán, hanem egymás mellett ülnek és mobiltelefonjukkal szívecskéket küldenek egymásnak!

Képzeld manapság a fiúk lányok akarnak lenni, a lányok pedig fiúk. És semlegesneműek. Ez a trendi, vagy a menő, ahogy mondják! Tudod ma már van genderelmélet és gyerekkorban is lehet kapni mindenféle hormon-kezeléseket, meg át is műtenek, ha akarod és van elég pénzed.

Anya én már lassan nem szólíthatnálak anyának, csak kettes számú szülőnek.

Hamarosan ez a nap a kettes számú szülők napja lesz.

A gyerek, aki transznemű már nem szed orgonát, csak küld egy üzenetet a ketteskének a mobilján. Lehetőleg az sem virág, hanem mondjuk egy fekete DJ-GIF. Te szeretted a Hofit, képzeld ma már nem mondhatná el azt a tréfát, hogy „a néger belefehéredett”, mert van egy BLM-mozgalom és rögtön a fejét vennék. Szaladhatna a mókamester amerre lát.

Azon is csodálkoznál, hogy ma mindenki maszkban jár. Eszünkbe is jutna Hamvas Béla, aki azt mondta mindnyájan maszkban vagyunk. Nem így gondolta, de rászólt! A „tízezer bőrű tűz” arcai különböztek. Így most legalább hasonlítunk egymásra!

Tudod most vírus van! Régen minden kínait gagyinak tartottunk, nahát ez nem az! Emlékszem te is vittél védőoltásra, amitől a frász kitört! De arra nem emlékszem, hogy megkérdezted volna milyen oltást kapunk, Keletit, vagy nyugatit. Azonban bármit, ami nyugati, azt csak a szomszéd párttitkár bácsi kaphatott, pedig ő a keletit szerette. A régi pártemberek gyerekei most már nem szovjetek, hanem globalisták és ők a nyugatit hirdetik, de a keletire ugranak. Ezt már te sem értenéd!

Tudod ma már tagjai vagyunk egy ideje az Európai Uniónak. Eleinte úgy gondoltuk ez a szabad nemzetek gyülekezete „win-win” (győztes-győztes) alapon, de mostanában arra törekszenek a brüsszeli bürokraták, hogy előbb a szabadságot iktassák ki az életünkből, aztán a nemzeteket, hogy végül csak egy jól irányítható fogyasztógéppé váljanak az emberek: nemre, nemzetre, vallásra való tekintet nélkül. Maradjon csak a föderalisztikus gyülekezet.

DE ez nem fog nekik sikerülni, mert a vallás, az iszlám az tartja magát. Időnként véres terror formájában jelentkezik és vannak már nyugat-európai városrészek, ahová keresztény hívő, de akár fehér ateista be se teheti a lábát. Kemény törvények uralkodnak ott: úgy hívják: Saria. Istenük nevével ajkukon „gyaurokat” gyilkolnak és megerőszakolják a lenge ruhás hölgyeket tömegesen. Úgy kell nekik, miért nem viselnek burkát!

Te anya! Tudod ebben mi a szép? Az, hogy Brüsszel ennek ellenére is azt szeretné, hogy tovább színesedjen Európa. Nem látja, hogy a migránsok – sajnos sokszor a saját akaratukon kívül – egy újkori vallásháború részei. A terrorizmus „fellobban mértékre és kialszik mértékre.” Szegény kisázsiai Herakleitosz! Vajon kik tartják kezükben a szálakat?

Sajnálom anya, hogy ezen a szép napon erről is kellett írnom. De olyan ritkán tudlak elérni. És igen! Jobb, amikor csak telepatikus beszélgetéseket folytatunk, amikor orgonát teszek a képed alá egy vázába és imádkozom érted! Látod valóságos szavakkal „a lét dadog, csak a törvény a tiszta beszéd.” Méghozzá a szeretet, a szolidaritás, a hagyományaink tiszteletének, mások megbecsülésének a törvénye. Amire te is tanítottál!

Isten áldjon meg, drága Ketteske!

ISTEN ÁLDJA MEG AZ ÉDESANYÁKAT!

Anyák napja, Forrás: Pixabay

Anyák napja, Forrás: Pixabay