A Momentum elnöke gazdájához dörgölőzik és szinte jobban drukkol a gazdasszony sikerének, mint saját magáénak.

Fekete-Győr bizonyította, hogy szellemi és vezetői képességek hiányában teljesen alkalmatlan a politikára. Az általa képviselt ideáktól egy hazáját szerető polgár pedig csak elhatárolódhat. Dacára, hogy eltűnhetne már a politika színteréről, azért ezt a vergődést nem kívánom neki. Egy jóérzésű emberben minimum szánalmat vált ki, ahogy a Momentum elnöke gazdájához dörgölőzik és szinte jobban drukkol a gazdasszony sikerének, mint saját magáénak – írja Kötter Tamás író Facebook-bejegyzésében.

Fegyőrt nem lehet túl éles ésszel vádolni, de talán már neki is kezd leesni a 20 filléres, hogy támogatók hiányában gyakorlatilag semmi tekintélye nincs a baloldali összefogás háza táján. 2 lehetősége maradt: vagy visszakanyarodik a saját útjára, tényleg megpróbál új embereket behúzni a politikába – ahogy azt ígérgeti – és elhatárolódik a posztkommunistáktól vagy még jobban dörgölőzik a baloldal nagy játékmesteréhez, Gyurcsányhoz pár lecsorgó listás helyért cserébe.

Bandi a dörgölőzést választotta. Bandi a rövidtávú sikerért feláldozná az országot az Apró-villa oltárán. Ne legyél olyan, mint Bandi!

A teljes bejegyzés ITT

Címlapkép: FGyA FB