Ki fizeti a révészt? Azaz ki fizeti az illegális, munkát nem vállaló, de a szociális rendszert igenis pénzforrásként használó migránsok megélhetését? Természetesen azok, akik dolgoznak és adót fizetnek.

Európa egyre több kormánya – persze jókora késéssel – kezdi belátni, hogy a nyakló nélküli migránsbefogadás nem csupán a kétféle kultúra társításának lehetetlensége, és nem egyedül a terrorizmus és bűnözés mindent elöntő áradata miatt tarthatatlan, de a remélt gazdasági felvirágzás helyett inkább a csőd felé sodorja az adott államot.

Persze vannak szép számmal olyanok is – ezek a globalisták -, akik struccként homokba dugják a fejüket. Vagy ami még rosszabb, a fogadó ország polgárait hibáztatják, elmondva őket mindennek, mintha ők tehetnének arról, hogy az érkezők nem hajlandók alkalmazkodni még az írott törvényekhez, szabályokhoz sem.

Mi történne Magyarországgal, ha Gyurcsányné és csapata kerülne kormányra? A válasz egyszerű: a mi adónkból kellene eltartanunk őket. Erről is beszél Boros Imre közgazdász.