Neki köszönhető, hogy szembefordultak családtagok, barátok, ismerősök. Minden nap tesz érte. Hitvány, aljas politikája folytatása Kun Béla, Rákosi Mátyás, Kádár János szellemiségének. Talán többet is ártott elődeinél.

Gyűlöli külhoni magyar testvéreinket, de keblére öleli az Európát elárasztó barbár horda tagjait. A rablóprivatizációból meggazdagodott milliárdos, aki otthonának is tisztességtelen körülmények között lett a tulajdonosa. De ő vádol másokat. „Ki mint él, úgy ítél” és „Mindenki önmagából indul ki” tartja a népi bölcselet. Ez az ember, vagy ahogy párttársa mondaná: képződmény kelti minden nap a gyűlöletet. Az ember legrosszabb jellemvonására játszik! Kihasználja az irigységre, a gyűlölni akarásra fogékony embereket.

Elérte, hogy:
A nagycsaládos édesapa megvásárolja az új autóját a 2,5 millió forintos állami támogatással, majd felírja a facebook-ra, hogy „Orbán lop!”
A család megkapja a GYED extrát, majd kiabálnak, hogy „Orbán lop!”
A nyugdíjas megkapja a 13. havi nyugdíj első részletét, de győzködi szomszédját, hogy „Orbán lop!”
Több mint tíz éve nincs évente 2 alkalommal gáz-, villany-, és távhődíj emelés, de „Orbán lop!”
A dolgozó 15%-os személyi jövedelemadót fizet – nem 25-30 vagy 40%-ot, de „Orbán lop!”
Az orvosok soha nem látott béremelésben részesülnek a világválság idején, de „Orbán lop!”
A Nemzeti Bank megtriplázza Magyarország aranytartalékát, de „Orbán lop!”

Az, hogy Bajnai, Dunai, Gráf, Felcsúti, Futó, Kóka, Kupper, Leisztinger, Oszkó, Puch, Simor, Veres baloldali milliárdosok, természetes, de „Mészáros Lőrinc lop!” Az a Mészáros Lőrinc, aki nagyon sok családnak ad megélhetést, soha nem csalt adót, soha egyetlen vállalkozót meg nem károsított, nem hajszolt a halálba senkit, és a vagyonát nem síbolta ki külföldre! (Ha pedig kell, akár százmilliós adományokkal segíti a rászorulókat – a szerk.)

De a lélekmérgező elérte, hogy csak őt gyűlöljék.

A tragédia az, hogy olyan emberek lelkét is sikerült neki megmérgeznie, akik egyébként jóhiszeműek. Tapasztalom saját környezetemben is!

Mennyire igaz, az egészségét igazán akkor tudja értékelni az ember, ha megbetegedik. Sokan vannak így. Csak akkor tudja, tudná értékelni életkörülményeit, ha visszajönne a lélekmérgező és bandája. Ismét megtapasztalná a megszorítások, a „merjünk kicsik lenni!” lélekromboló politikáját.

„Sehonnai bitang ember…. kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete!”

 A magyar történelemben nézetem szerint hazánkra legkárosabb politikusok között foglal el „előkelő” helyet.

Az illetőt úgy hívják: Gyurcsány Ferenc.

Írta: E.Q.

(Kiemelt kép: Magyar Hírlap)