“Brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett”, harsogta 2 nappal ezelőtt keresztbe-kasul a baloldali média.

Ezzel volt tele az összes csatorna, híroldal, stb. Megszólaltattak mindenféle “civileket” is, akik természetesen a nemrég elfogadott pedofilellenes törvényt okolták. Szerintük emiatt még nagyobb veszély leselkedik a homoszexuálisokra, bántalmazások érhetik őket, s lám-lám, már meg is történt.

Az elkövetőket időközben elkapta a rendőrség, olvashatjuk már jóval kevesebb helyen, és ott is csak szűkszavú, néhány soros cikkben. A részletekről semmi.

Azóta pedig síri csend.

A Vadhajtások közben kiderítette, hogy az elkövetők romák voltak, és a szubkultúrájukban szokásos felütéssel (“Van egy szál cigid?”) kötöttek bele és verték össze a két orvost.

A dologban nem is az a legfelháborítóbb, hogy milyen etnikumhoz tartoztak a tettesek. Lehettek volna szomáliaiak, pakisztániak, baszkok, vagy akár skinhead-ek is, tökmindegy.

Forrás:médiahu

Forrás: médiahu

Ami vérlázító, az a baloldal aljas sunyisága. Hogy a világba ordítják a sztorit, de amikor kiderül egy eléggé fontos részlet, ami megzavarja az általuk terjeszteni kívánt narratívát (“a magyarok homofóbok, a kormány miatt veszélybe kerültek a melegek”, blabla), azonnal bekussolnak.

Nagy bajban vannak. Mert az általuk dédelgetett, politikai célból használt egyik áldozati csoporttal szemben most az általuk dédelgetett, politikai célból használt másik áldozati csoport a bűnös.

Egyetlen etnikai kisebbségnek sincs semmifajta joga bántalmazni bármely szexuális kisebbséget. Fontos elmondani a valóságot, ugyanakkor kifejezni szolidaritásunkat a két megvert személy felé. A valóságot a híveik előtt rendre elrejtő magyar baloldalt és sajtóját is felszólítjuk, hogy tegyék ugyanezt.

 

Forrás: Jeszenszky Zsolt Facebook

Kiemelt fotó:  médiahu