Nem tudom, létezik-e a “vérgyenge” kifejezés, azt viszont igen, hogy a szóösszetételt az indulat alkotta. A Fidesz kommunikációs igazgatója Facebook-oldalán reagált a magyar gyermekvédelmi törvényt támadó brüsszeli manipulációkra.

Hollik István szerint az Európai Bizottság kifogása a “vérgyenge”, ugyanis a “szolgáltatások szabad áramlását” kérik számon Magyarországon.

Mi van??? Ki beteg?

Illetve azt tudni, hogy ki beteg, az, aki a nevét (pozícióját) adja ehhez az elmebajhoz. Miféle szolgáltatások? Talán létezik egy Nemzetközi Gyermekmegrontó Központ, amelynek szolgáltatásai szabadon kellene áramoljanak? Esetleg egy Pedofil Gyermekzaklató Szolgálat?

Az ember csak kapkodja a fejét, mert naponta rúgja fel, gyalázza meg, forgatja ki saját döntéseit, szerződésekben kinyilatkoztatott elveit a Brüsszelben egyre nyíltabban működő liberálnáci banda. És van képük európai jogra, normákra és értékekre hivatkozni. Meg “alapjogokra”, amelyek sosem léteztek (és nagyon remélem, hogy sosem fognak lézetzni), főképpen nem jogként.

Az uniós jogi(?) érvelés valóban “vérgyenge”, de őket nem érdekli a jog. Csak úgy próbálnak tenni, mintha érdekelné. Ha valóban fontos lenne számukra a jog, talán a gyermekek romlatlan fejlődéshez való jogát támogatnák. Nem a szakállas nénik és transzizé bácsik – persze nem tudni, ki micsoda, amióta valami idióta kitalálta a “társadalmi nem” fogalmát – gyermekeket megrontó igyekezetét.

Ezek után nem csoda, ha Hollik István felkapja a vizet. A frakcióvezető kifejtette:

“Az EU szerint a gyermekek mindennemű szexuális propagandától való védelme sérti a szolgáltatások szabad áramlásának alapelvét. Ez azt jelenti, hogy Brüsszel szerint a szülők gyermekeik nevelésére vonatkozó kizárólagos jogát felülírja az „LMBTQ-propagandával” foglalkozó nemzetközi szervezetek érdeke…Brüsszelnek nyilvánvalóan nem tetszik, hogy „mi kiállunk a gyermekeink védelme mellett, és a többi országtól eltérően mi nem vagyunk hajlandóak beengedni a szexuális propagandát az iskolákba”.