A határkerítés mindaddig állni fog, amíg Fidesz–KDNP-kormánya van hazánknak – hangsúlyozta Halász János, a Fidesz frakciószóvivője, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke. Kijelentette: Brüsszel továbbra is dolgozik a Soros-terv „élesítésén”, nyíltan üzengetnek azoknak az országoknak, amelyek ennek útjában állnak. A politikussal a Magyar Hírlap készített beszélgetést,

MH: – Egyre nő a nyomás a határon, ám a bevándorláspárti magyar illetve európai baloldalt ez láthatóan nem zavarja.

– Már a koronavírus-járvány második hulláma idején is azt tapasztaltuk, hogy Brüsszelben egészen elképesztő és megdöbbentő módon a pandémia csúcsán a Soros-terv élesítésén dolgoznak. Soros György tervén, amelynek még a létezését is tagadják, mégis pontról pontra végre akarják hajtani azt a magát emberbarátként bemutató milliárdos útmutatása alapján. Az Európai Bizottság legújabb migrációs akcióterve ugyanis nem más, mint a Soros-terv végrehajtása.

MH: – Ennek milyen jeleit ta­pasztalja?

– Már a járvány idején is konferenciát tartottak az unióban a bevándorlásról. Az ott elhangzottak jól mutatják, hogy hiába az elmúlt évek szörnyű terrorcselekményei, az európai közbiztonság drámai romlása, a brüsszeli bürokraták és politikusok továbbra is támogatják és ösztönzik a bevándorlást. A brüsszeli belügyi biztos pél­dául úgy nyilatkozott: „sok migráns van Európában, és a következő években még több migránsra lesz szükség”, vagy például „le kell bontani az akadályokat a bevándorlók befogadása előtt”.

Tehát Brüsszel kimondta, hogy bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és sem fizikai, sem jogi akadályt nem akar látni a több tízmillió Európába tartó migráns előtt. A terv tartalmazza továbbá, hogy a bevándorlóknak szavazati jogot akarnak adni, magyarul a balliberális bevándorláspárti erők színtiszta politikai érdekből vegyes lakosságú, nyílt társadalmat akarnak, ezzel saját szavazóbázist építve szerte Európában. A migránsoknak továbbá mindenféle segélyt, lakhatást akarnak fizetni az európai, köztük a magyar emberek pénzéből.

MH: – Napjainkban milyen veszélyekkel szembesül?

– Nyíltan üzengetnek azoknak az országoknak, amelyek a Soros-terv útjában állnak. Világos, hogy a zsarolás része az uniós pénzek politikai feltételhez kötése is. Brüsszel ebben is Soros megrendelését teljesíti, hiszen Soros György már 2015-ben kiadta a parancsot, hogy ne kapjanak uniós pénzt azok a tagállamok, amelyek nem telepítenek be migránsokat. Mindaz, amiről az elmúlt években beszéltünk, lépésről lépésre valósággá válik.

Az Orbán-kormány, a Fidesz–KDNP és a bevándorlást elutasító magyar emberek a Soros-terv útjában állnak. Ezért mindent bevetnek ellenünk. Láthatjuk, hogy a magyar baloldal is kezdettől fogva Soros György kottájából játszik. Senkinek ne legyen kétsége, ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette, bevándorláspárti baloldal kerülne hatalomra, hazánkból is nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának.

MH: – Sokszor hangoztatják baloldali politikusok, hogy nekünk nem kell félni, a migránsok számára nem Magyarország az úti cél.

– A sorozatos terrorcselekmények újra és újra bizonyítják, hogy az illegális bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár, ráadásul a járványügyi helyzetben határaink védelme minden eddiginél fontosabbá, életbe vágóvá vált, hiszen a migránsok nemcsak nemzetbiztonsági, hanem erős járványügyi kockázatot is jelentenek. Ha tehát nem zárjuk le a határokat az illegális migránsok előtt, az emberi életekbe kerülhet. Tudjuk, hogy továbbra is aktív a balkáni migrációs útvonal. A magyar–szerb határon jelentős az ott tartózkodó illegális bevándorlók száma.

Éppen ezért áll a határkerítés Magyarországon lassan hat éve, és véd bennünket. És a határkerítés mindaddig állni is fog, amíg Fidesz–KDNP-kormánya van hazánknak. Tudjuk, hogy az ellenzék 2015 óta folyamatosan támadja ezt a kerítést is, és bírálják a szigorú jogi határzárat. Sőt a baloldal még azt sem szavazta meg, hogy a honvédség határvédelmi feladatokat láthasson el. Látszik, hogy a magyarok továbbra is kizárólag a Fideszre és a KDNP-re számíthatnak a Soros-hálózat folyamatos támadásaival szemben és a migráció elleni védekezésben, a baloldalra nem.

Forrás: Magyar Hírlap

(Címkép: Wikipedia)