„A mindenkori Rózsadombokra csak lassan kúszik fel az a szenny, ami a nagyvárosokat elönti” – írja Kötter Tamás a Facebookon. Az író arra a sajtóhírre reagált, amely szerint Angelina Jolie amerikai színésznő bejelentette, azért regisztrált az Instagramra, hogy segítse azokat az Afganisztánban élőket, akik egyre kevésbé hallathatják hangjukat a közösségi médiában.

„A betelepítést előkészítő »terepmunkát« – ahogy minden más esetben: pl. azonos neműek házassága; pedofília legalizálása a kultúrában kell elvégezni. Irodalmi, zenei művek, filmek születnek a témában a közvélemény folyamatos megdolgozása érdekében; jönnek a sztárok nyilatkozatai, fotók, örökbefogadások, amelyeket a nemzetközi sajtó lelkesen ünnepel, miközben az ellenvéleményeket jobb esetben elhallgatja, rosszabb esetben gúny és nevetség tárgyává teszi. Aztán második hullámban jönnek a »civil« szervezetek, hogy újabb morális nyomás alá helyezzék az őslakosokat, akik az ideológiai agymosás után, a »fortélyos félelem« hatására teljes szívvel ünneplik hazájuk, otthonok elárasztását egy középkori kultúrával.

Forrás: AFP

Forrás: AFP

Hát valahogy így megy ez, miközben Angelinának és a hozzá hasonló mindenhol fellelhető kaviármarxista értelmiségnek semmi, de semmilyen felelősséget sem kell vállalnia, vagy következményeitől tartania egy olyan döntésnek, amely kierőszakolásában tevékenyen részt vett. A mindenkori Rózsadombokra csak lassan kúszik fel az a szenny, ami a nagyvárosokat elönti!”

Kiemelt kép: velvet.hu