Szombaton rendezték meg a kötcsei pikniket, ahova Nagy Feró is meghívást kapott. Az énekes a rendezvényről kifele beleszaladt a tüntetőkbe, és nem bírta megállni, kiosztotta őket.

Nagy Feró szerint kifogástalan volt a hangulat a találkozón, bár csak rövid időt tölhetett itt, mert koncertre sietett. Kifele menet azonban néhány tüntetőt is helyreigazított. “A környéken több tüntetővel is találkoztam. Valaki azt kiabálta, hogy elég volt a diktatúrából. Nem bírtam ki, odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy mit gondol, ha diktatúra lenne, akkor tudna-e itt tüntetni” – mesélte Feró az Indexnek.

“Ha ez Kádár idejében történik, akkor egy perc múlva elcipelték volna az illetőt a helyszínről, és börtönbe csukták volna” – mondta Feró Indexnek, aki szerint a tüntetők nem sok vizet zavartak az eseményen.

A Beatrice frontembere Orbán Viktor felszólalását nem tudta meghallgatni, azonban Szijjártó Péter és Varga Judit beszédén ott volt. Nagy Ferót arról is megkérdezte az Index, mi maradt meg neki a beszédekből, mire csak annyit felelt humorosan: “Mindketten fantasztikus politikusok, Varga Judit pedig ráadásul szép is, bár Szijjártó Péter sem csúnya.”

Index

Fotó: MTI/Máthé Zoltán (Részlet az eredeti fotóból)