Varga Judit igazságügyi miniszter interjút adott a spanyol El Correo de España lapnak!

A miniszter szerint az interjút Szlovéniától, Olaszországon keresztül Franciaországig, valamint Németországtól Lengyelországig több helyen is közzétettek.

„Rossz hírünk van a minket bírálók számára,-fogalmazott: soha nem adjuk fel!”

A bejegyzésben így folytatja: „Magyarország tovább küzd azért, hogy Európa visszatérjen a helyes pályára. A migrációval kapcsolatban hangsúlyoztam hosszú éve változatlan álláspontunkat. Nem fogunk engedni a nyomásnak sem határainkon, sem a brüsszeli tárgyalóasztalnál. Továbbra is vannak olyan hangok, amelyek büntetni akarják a magyarokat csupán azért, mert nem állunk be a balliberális fősodorba. Perre mennek ezért még az Európai Bizottsággal is, miközben elsiklanak az olyan valós problémák mellett, mint a bővítéspolitika fáradtsága.

A gyermekvédelmi törvény miatt indított nemtelen támadásokról elmondtam: a törvény összhangban áll valamennyi uniós értékkel, Brüsszelnek pedig meg kell értenie, hogy nem lépheti át saját, a Szerződésekben is lefektetett hatáskörét csak azért, hogy Magyarországot térdre kényszerítse.

A párbeszédre nyitottak maradunk, a kölcsönös tiszteletet azonban mindig elvárjuk!

Fontos gondolatként emelte ki:

Brüsszel megpróbál majd beavatkozni a magyar választásokba, ez kétségtelen. Agresszív kampányra kell készülnünk, azonban a tények és a számok minket igazolnak minden tekintetben, legyen szó a gazdaságról vagy az oltási programról.

Szóba került az “Európai Egyesült Államok” szépen csengő, azonban alattomos birodalmi szándékot leplező eszméje is, amely ellen már több országban is fellépést sürgetnek a különböző pártok.

Az alapító atyák által elképzelt Európához pedig még nem késő visszatérni, ezért vagyunk mi magyarok az egyik legaktívabb részesei az Európa jövőjéről szóló konferenciának! Kontinensünk sorsa rajtunk is múlik, ne féljünk hát cselekedni!”

Forrás: Varga Judit/Facebook