A reggeli, éjjeli és esti hazudozások helyett most nappal ismerhették meg az igazságot az érdeklődők Veszprémben arról, hogyan verte szét rendőri terrorral a békés megemlékezéseket és a tüntetéseket a Gyurcsány kormány.

Tegnap (szeptember 28-án) Veszprémben járt a Vérbe fojtott szabadság című vándorkiállítás. A helyszínen készült fotókból és véleményekből készítettünk összeállítást olvasóinknak.

Porga Gyula Veszprém város polgármestere: Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak!

Porga Gyula Veszprém város polgármestere a Vérbe fojtott szabadság kiállításon 2021 09 28-án. Forrás. Porga Gyula Facebook oldala.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség veszprémi szervezete: Többek között ezekért az eseményekért mondjuk azt, hogy elég volt a baloldali hatalomból, nem szeretnénk, ha 2022 után ismét ehhez hasonló terrort kéne átélnünk.

A veszprémi Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség tagjai a kiállításon. Forrás IKSZ Veszprém Facebook.

Halmay Gábor az IKSZ veszprémi szervezetének elnöke, a Veszprém 11. választókörzetének képviselője: Ne engedjük, hogy a baloldali hatalom ismét terrorban tartsa az országot, ahogy 2006-ban is tette!

Halmay Gábor fiatal kereszeténydemokratákkal és az egyik szervezővel Forrás Halmay Gábor Facebook.

Ovádi Péter Veszprém megye 1. választókörzetének képviselője, a Nemzeti Állatvédelmi Programért felelős miniszteri biztosa: Emlékezzünk, és emlékeztessünk, hogy ne történhessen meg újra. Ne engedjük, hogy ismét a Gyurcsány terror rombolja az országot!

Ovádi Péter (b) és Gaudi-Nagy Tamás jogvédővel. Forrás Ovádi Péter Facebook oldala.