Úgy tűnik, az amerikai demokratáknak nem csak egy kétes szellemi állapotban lévő elnököt sikerült megválasztatniuk, de arra is vigyáztak, hogy az általuk irányított tagállamok élére is olyan vezetők kerüljenek, akik nagy ívben kerülik a normalitást. A vasarnap.hu tudósítása alapján erre szolgál például Kalifornia is. 

Kaliforniában nemi megkülönböztetés nélkül kell árulniuk a nagyáruházaknak a gyerekeknek szánt termékek egy részét, például a játékokat és a higiéniás cikkeket szombat óta. Az amerikai sajtó szerint a Gavin Newsom, Kalifornia demokrata kormányzója által aláírt törvény úgy rendelkezik, hogy a nagy üzletekben lennie kell a nemek szempontjából semleges részlegnek is. Ezekben „elfogadható választékot” kell felmutatni a termékekből, függetlenül attól, hogy hagyományosan lányoknak vagy fiúknak szánták. A törvény nem vonatkozik a gyerekruhára, csak a játékokra és a gyermekápolási cikkekre.

Az LMBTQ-csoporthoz tartozók üdvözölték a törvényt, ugyanis szerintük a hagyományos marketing a lányokat jelölő rózsaszínnel és a fiúknak szánt termékek kékjével a nemi sztereotípiákhoz való alkalmazkodásra kényszerítik a gyerekeket.

(2022plusz: A kóros elmeállapotú LMBTQ izécskék elfeledkeznek egy apróságról, vagy ha tudnak róla, szándékosan úgy tesznek, mintha nem tudnának: „nemi sztereotípia” lehet mondjuk az, hogy a nők mosogatnak, a férfiak pedig söröznek, a nemiség ellenben nem sztereotípia. Egyszerűen tény: vannak fiúk és vannak lányok. Akkor is így van, ha az aberráltak ezt lehazudják.)  

A nyugati állam demokratáinak harmadszorra sikerült elfogadtatniuk a jogszabályt, ugyanis 2019-ben és 2020-ban kudarcot vallottak. Az idei javaslatot Evan Low demokrata képviselő jegyzi, aki azt mondta: egyik munkatársának tízéves kislánya ihlette a jogszabályt. A kislány megkérdezte édesanyját, hogy miért „tiltottak” számára az üzlet egyes részei, csak azért, mert ő lány – közölte. „Be kell fejeznünk a megbélyegzést azzal kapcsolatban, hogy mi elfogadható bizonyos nemek számára” – hirdette nézeteit a politikus, aki bízik benne, hogy a törvényjavaslat több vállalkozást ösztönöz Kaliforniában és az Egyesült Államokban, hogy „elkerüljék a káros és elavult sztereotípiák erősítését” – tette hozzá a demokrata politikus.

A törvényt néhány republikánus politikus és számos konzervatív csoport ellenezte.

Ez a fajta igen korán megkezdett és alattomos szexuális érzékenyítés – mert nyugodtan nevezhető annak – ha Európába be is gyűrűzik lassan (Németországban már látni erre példákat), nem valószínű, hogy Magyarországon egy hangos kisebbségen kívül más is szívügyének tekintené. A magyarok többsége befogadónak tartja magát és az LMBTQ-emberekkel sincsen problémája – amíg azok életmódjukat magánügyüknek tekintik és nem kezdenek erőszakos lobbiba, érzékenyítésbe – különösen nem a gyermekek körében.

A gyermekvédelmi törvény is ezt a célt hivatott szolgálni és azt, hogy a gyermek szexuális nevelése, felvilágosítása a szülők feladata.

Forrás: vasarnap.hu

(Címkép: Cartoon Netvork)