Tisztelt Szellemi Honvédők!
Honfitársaim!

2021. október 23-án a Műegyetem elől indulva több százezres Békemenetünk tisztelgett az 1956-os ifjú forradalmáraink és szabadságharcos mártírjaink emléke előtt. Üzenetet fogalmaztunk meg a magyarországi ellenzék felé, valamint a brüsszeli bürokratáknak. Bemutattuk, hogy a bolsevik-kommunista szellemi örökséget hordozó, 2006-ban még legitim „Gyurcsányok kormánya” miként támadt 2006. október 23-án az Astoriától távozó békés tömegekre, az állami terror eszközeivel. Újból vér folyt a pesti utcán, csakúgy, mint 1956-ban. 

Békemenetünk a „Soha többé” molinót vitte maga előtt és kifejezte, hogy a bolsevizmus-kommunizmus-nácizmus-posztkommunizmus, valamint az ultraliberalizmus és az újonnan feltálalt nyílt társadalom ideológiájára a magyarok nem vevők. 

Békésen, méltóságteljesen haladva, remélhetőleg a 2022-es győztes választásokig, megmutattuk a népfelség és a civil összefogás erejét, amely az elmúlt 12 évben kormányunkkal együttműködve új, élhető Magyarországot teremtett. 

Igazolta civil elképzeléseinket, hogy Európa egyre több polgára támogat bennünket. Velünk haladt az UGL keresztény-nemzeti szakszervezet, amely kétmillió olaszt képviselt, valamint az 500 civil klubot megjelentető lengyel Gazeta Polska megközelítőleg ezer, Magyarországra érkezett polgára. 

Az ellenzék az elődjeiktől átöröklődött hazugságpolitikájára, hataloméhségére, politikai farkasétvágyára rávilágítottunk. Ennek eredményét a sikertelen ellenzéki előválasztások után a nemzet többsége láthatóvá tette, hiszen Békemenetünkkel egy időben rendezett ellenzéki összejövetelen nemzetünk polgárainak, a Békemenethez hasonlítva, csak töredéke jelent meg. 

Világossá tettük, hogy a nagyhangú randalírozás, a haza kiárusítása, a Parlament méltóságának meggyalázása a magyarok többsége által elítélendő. 

Brüsszelnek címeztük, hogy az egyenrangú európai nemzetek Európájának megőrzői vagyunk, a 3000 éves zsidó-keresztény kultúra számunkra fontos, csakúgy, mint az Európai Unió intézményrendszerének az alapító atyák szellemében történő megújítása. 

Nem kérünk az illegális bevándorlás kvótáiból, a párhuzamos társadalmakban kialakítandó vallásháborúkból, és a gyermekeink, unokáink életét erőszakosan befolyásoló LMBTQ eszmeiségéből sem.

A Békemenetek főszervezője, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány nevében minden egyes honpolgárunknak – aki részt vett a meneten, valamint akik emailben jelezték hozzánk tartozásukat, de egészségi állapotuk miatt nem tarthattak velünk – köszönjük a gyönyörű szombat délutánt, amely nemcsak reményt, hanem a megvalósítható, egyre jobb életfeltételeinket is előrevetítette.

Közös erővel készüljünk a 2022-es országgyűlési választásokra, tartsuk eszünkben, hogy „Soha többé” és „Semmit rólunk nélkülünk!”

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA elnöke