Tartalmas, jó hangulatú találkozó, Márki-Zay Péterrel ezúttal Brüsszelben, egy roppant sikeres előválasztás után, és egy ezerszeresen nagyobb jelentőségű országgyűlési választás előtt. Tudom, sokan aggódnak, elsősorban nekik üzenem: Orbán ellenzéke ma nem csupán erősebb, hanem egységesebb is, mint valaha! – kezdte Facebook bejegyzését ma Dobrev Klára.

Dobrev-Márki

Mint ismert, Márki-Zay most éppen Brüsszelben cselleng, hogy néhány EU-s hangadónak bizonygassa, ő az ország legnagyobb keresztény embere és ő lojálisan a keresztény Európához akar tartozni, ezért akar miniszterelnök lenni. Bár hangsúlyozza, hogy mindenben az EU elvárásoknak fog megfelelni, akkor pedig már nem fogja hangsúlyozni kereszténységét.

Persze azon is elgondolkodhatunk, miért is kellett DK Klárinak Brüsszelbe repülni, hogy MZP-vel találkozzon? Ráadásul a makulátlan, erkölcsös hölgy csak azt felejti el, hogy repkedése és kint léte igen sok eurójába kerül az adófizető polgároknak. De talán nem is ez a lényeg, hanem a beidegződés, hiszen rég bevált kommunista szokás illegalitásba vonulni és onnan áskálódni az ország ellen, mert kisemmizve érzik magukat, amiért jó régen nincsenek hatalmon. És ami még kínosabb, nem férnek a közös kasszához. Most abban reménykednek, hogy elvbarátaik teljes kiszolgálásával újabb 100 milliókkal tömhessék degeszre az amúgy is jócskán dagadó bugyellárisukat. Eme ármánykodáshoz pedig kell egy buta pofa, aki Zay-ong és nem veszi észre nagy hajbókolásában, hogy az orránál fogva vezetik. Ezt bizonyítja Klára Facebook bejegyzésének utolsó mondata:

Márpedig mind Márki-Zay Péter, mind a DK győzni akar, így győzni is fog 2022 áprilisában!

Az bizony igazi sorscsapás lenne. Őket már hallgatni-olvasni is súlyos teher, elviselni biztosan nem győznénk!