Gyurcsány jelöltje, Márki-Zay Péter hamarosan országszerte 400 óriásplakáton fogja védelmébe venni a bevándorláspárti, milliárdos tőke spekuláns Soros Györgyöt. (Nem kicsit, nagyon!) Márki-Zay – a tényeknek ellentmondóan – azt állítja, hogy Soros György évtizedek óta nem ügyködik azon, hogy megvalósítsa a hőn áhított határok nélküli világát a migránsok betelepítése révén.

Soros azonban hatalmas összegekkel és elképesztő méretű szövevényes alapítványhálózattal és álcivil szervezetek segítségével lobbizik az illegális migráció legalizálása mellett, és szervezetein keresztül állampolgárságot követel az illegális bevándorlóknak. Márki-Zay a plakátokon azt állítja, hogy Soros nulla migránst akart Magyarországra telepíteni, pedig a valóságban annyi történt, hogy a magyar kormány ellenállt Soros és Brüsszel nyomásának, és a határkerítéssel megvédte Magyarországot a migránsok áradatától.

Márki-Zay többször védelmébe vette már Sorost, kijelentette: beengedné a migránsokat hazánkba.

A hódmezővásárhelyi polgármester már évekkel ezelőtt részletesen kifejtette nézeteit a migrációval kapcsolatosan abban a propagandakönyvben, amelyet Kálmán Olga írt róla. A könyvben Márki-Zay azt mondja, amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány nem tudja megakadályozni a bevándorlást és nem tehet különbséget a más kultúrkörből jövőkkel szemben. A hódmezővásárhelyi polgármester azt is állította, hogy összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére.

SOROS NEM AZÉRT NEM TELEPÍT MIGRÁNSOKAT MAGYARORSZÁGRA, MERT NEM AKARNÁ EZT, HANEM AZÉRT, MERT A MAGYAR KORMÁNY 2015-BEN ELSŐKÉNT FELISMERTE, HOGY AZ ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓ MEGÁLLÍTÁSÁRA A LEGHATÉKONYABB MÓDSZER A HATÁRKERÍTÉS ÉPÍTÉSE.

Azóta a magyar sikert látva az állandó migrációs nyomás miatt egyre több ország követi a magyar példát.

Forrás: MTI

Forrás: MTI

Magyarországon jelenleg is több Soros által finanszírozott szervezet ügyködik a migránsok betelepítésén, többek között a

MENEDÉK – MIGRÁNSOKAT SEGÍTŐ EGYESÜLET, AZ AMNESTY INTERNATIONAL MAGYARORSZÁG, A TÁRSASÁG A SZABADSÁGJOGOKÉRT (TASZ), A MAGYAR HELSINKI BIZOTTSÁG.

Ezeket a bevándorláspárti szervezeteket Soros a Nyílt Társadalom Alapítványokon (Open Society Foundation-OSF) keresztül finanszírozza. A felsorolt szervezetek a 2015-ben kezdődő nagy migrációs válság idején aktívan segítették az országunkba özönlő dokumentumok nélkül illegális migránsokat.

Forrás: MTI

Tüntető migránsok a Horgos-Röszke határátkelőhely szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. A magyar rendőrök könnygázt és vízágyút is bevetettek a határ magyar oldaláról az őket dobáló illegális bevándorlókkal szemben/FORRÁS: MTI/SÓKI TAMÁS

A Soros-terv Magyarországon nem tudott megvalósulni az Orbán-kormány intézkedéseinek köszönhetően, akik a magyar emberek érdekei miatt nyíltan szembeszálltak a Soros által befolyásolt Brüsszellel.

Soros György/Forrás/MTI

Soros György/Forrás/MTI

A Soros-terv lényege az, hogy az illegális migráció segítéségével felszámolják a nemzetállamokat, és ennek révén utat nyithatnak a nyílt társadalomnak. A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványokon (OSF) keresztül minden évben komoly összegeket fordít migránsbarát szervezetek támogatására.

SZAVAI SZERINT EURÓPÁNAK LEGALÁBB ÉVI EGYMILLIÓ ILLEGÁLIS MIGRÁNST KELL BEFOGADNI.

Befektetünk startupokba, már meglévő cégekbe, társadalmi hatású kezdeményezésekbe és olyan vállalkozásokba, amelyeket migránsok és menekültek indítottak. Ezek a befektetések sikeresek kell legyenek. Elsődleges célunk azonban az, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek valóban előnyösek a migránsok és a befogadó közösségek számára. – mondta 2016-ban. Négy évvel ezelőtt magánvagyona túlnyomó részét, mintegy 18 milliárd dollárt adományozott a Nyílt Társadalom Alapítványoknak, befektet a digitális iparba, támogatja a Black Lives Matter mozgalmat, hálózata beépült az uniós testületekbe és a Biden-adminisztrációba, folytatja Kelet-Európa destabilizálását és gondoskodott egyeteme kampuszainak megduplázásáról is.

A Soros-terv megvalósítását nem bízza a véletlenre, ugyanis a stratégiai fontosságú országok kormányait az emberei révén a teljes befolyása alatt tartja, Brüsszel mellett szinte kézivezérléssel irányítja az ENSZ-t, az Emberi Jogok Európai Bíróságát és egyéb szervezeteket is.

Brutális támadásokat indít a vele szembeszállók ellen. Október 23-án szombaton megkezdődött a szicíliai Palermóban Matteo Salvini pere – közölte az MTI. A perben a volt olasz belügyminisztert azért vonják felelősségre, mert – hivatali kötelességével élve – 2019 nyarán csaknem három hétig nem engedte egy spanyol hajón Szicíliához érkezett 163 illegális bevándorló partraszállását.

Forrás: MTI

Forrás: MTI

A pert megelőző előzetes bírósági eljárások során a baloldali milliárdos mindent megmozgatott annak érdekében, hogy a bevándorlásellenes Salvinit börtönbe küldje.

A SOROS ÁLTAL TÁMOGATOTT – A SALVINI ÁLTAL FELTARTÓZTATOTT – SPANYOL OPEN ARMS NEVŰ HAJÓ ÉS NÉGY OLASZ NGO IS MEGJELENT A BÍRÓSÁGON, HOGY ÜGYVÉDCSAPATUKKAL ELÉRJÉK, HOGY VÁDAT EMELJENEK AZ EGYKORI OLASZ BELÜGYMINISZTER ELLEN.

Salvini határozott migránsellenes fellépését követően Soros álcivil szervezetek egész sorával próbál meg beavatkozni az olasz belpolitikába.

Forrás és teljes cikk: origo.hu

Kép: MTI