Persze tisztelet a ma még azért szép számú kivételnek, és annak a bátorságnak, amivel sok amerikai szülő szembeszáll az elmebeteg propagandával. Igen, ehhez ma az USA-ban bátorság kell. Ez derül ki az Origo írásából is.

A The American Conservative magazin főszerkesztője perre biztatja azokat a szülőket, akiknek a gyermekét az iskolája transznemű nevelési módszerekkel manipulálta – írja a Danube Institute blogja. Az összefoglalóban bemutatják, hogyan hálózzák be a fiatalokat, és hitetik el velük, hogy szükségük van nemváltásra, valamint a szülőket hogyan teszik felelőssé azért, ha nem foglalkoznak a gyermekük érzéseivel. Volt olyan szülő, akit feljelentettek a gyermekvédelemnél, de akadt olyan eset is, amikor egy iskola igazgatója behívatta a szülőt, hogy a gyermeke transzneműnek érzi magát.

A blogon beszámolnak róla, hogy a kaliforniai Spreckels Union School District nemrég nyilvános találkozót tartott, amelyen néhány szülő engedélyezte az igazgatótanácsnak, hogy transznemű neveléssel manipulálják a diákokat. Rod Dreher, a Danube Institute korábbi vendégkutatója szerint ugyanakkor szerencsére voltak épeszű anyukák is a gyűlésen, akik megpróbálták felébreszteni ezen elvakult, perverz emberek elméjét.

Dreher cikkében Abigail Shrier egyik történetét is elmeséli, miszerint egyes kaliforniai iskolák tanárai titokban azt tervezték, hogy ráveszik a gyerekeket a transz identitásra a szüleik háta mögött. Abigail elmondta, hogy a múlt hónapban a California Teachers Association (CTA) konferenciát tartott, amelyen tanácsokkal látta el a tanárokat, hogyan kell becsempészni a nemi identitás és a szexuális irányultság kérdéseit az oktatásba, a szülők, a konzervatív közösségek és az iskolaigazgatók háta mögött.

A konferencián felszólalók olyanokat meséltek, hogyan felügyelték a diákok Google-kereséseit, internetes tevékenységét és a folyosói beszélgetéseket, hogy minél hatékonyabban tudják meghívni a hatodikosokat az LMBTQ-klubokba, miközben aktívan eltitkolták e klubok tagsági listáját a résztvevők szülei elől.

Kiderült, hogy a középiskolás gyerekek kevésbé rajongtak azért, hogy ebéd közben a tanáraikkal ülve megbeszéljék szexuális irányultságukat és nemi identitásukat. Így az abszurd konferencián előadó tanárok a 2020-as tanév végén elkezdtek gondolkodni, hogy mi lenne a megoldás. Elkezdték nyomon követni a gyerekeket: amikor virtuálisan oktattak, megnézték a gyerekek Google-keresési előzményeit. A gyerekek internethasználatának elektronikus felügyeletén túl az osztályteremben a gyerekekkel kapcsolatos megfigyeléseiket – a hallható beszélgetéseket – is arra használták, hogy meghívják ilyen csoportokba a tanulókat.

Sok szülő ellenzi ezeket a klubokat. Jessica Konen, akinek lánya a Spreckels USD iskolájába járt, mesélt az Epoch Timesnak a tapasztalatairól. Jessica azt állítja, hogy az egyik tanár rábeszélte a lányát, hogy csatlakozzon egy ebédidős „Egyenlőségi Klubhoz”, és elkezdte arról győzködni, hogy transznemű. A hatodik osztály vége felé a lánya azt mondta az anyukájának, hogy lehet, hogy biszexuális, majd a hetedik osztály közepén Jessicát behívták az iskolába, hogy leüljön a lányával, egy tanárral és az iskola igazgatójával. A tanár azt mondta az anyukának, hogy a lánya transznemű. Jessica csak ült az asztal másik oldalán, és próbálta feldolgozni a hallottakat.

A másik oldalról pedig folyamatosan dühös pillantásokat kapott, amikor a ,,HE” helyett az eredeti névmást ,,SHE” használta a lányára.

A tanár azzal vádolta Jessicát, hogy nem támogatja érzelmileg a lányát, akit új néven és férfi névmással kellene illetnie, és innentől kezdve az uniszex mellékhelyiséget fogja használni az iskolában. A tanár folyamatosan gúnyos vigyorral beszélt a meghökkent anyukával, akivel a lánya soha korábban nem osztotta meg a nemével kapcsolatos kételyeit. A blogon arról is írnak, hogy ha mindez nem lett volna még elég, a találkozót követő pár napon belül a rendőrség megjelent az ajtajában, és közölte vele, hogy panaszt tettek rá a Gyermekvédelmi Szolgálatnál. A rendőrök ki is hallgatták két gyermekét, és megkérdezték őket, hogy el akarnak-e költözni az anyukájuktól.

Dreher cikkében felhívja a konzervatív olvasótábor figyelmét, hogy ha meg akarják nyerni ezt a csatát, ahelyett hogy csak hümmögnek a történteken, tudniuk kell, hogyan cáfolják meg kritikusaikat. Hiszen ezt nem engedhetik meg az Egyesült Államokban – és sehol máshol sem -, de közben mégis ezeknek a „gyereklopó szörnyeknek” az oldalán áll az Egyesült Államok elnöke, a hír- és szórakoztató média és számos oktatási intézmény. Mindannyian felsorakoztak az anyukák és apukák ellen.

Forrás: Origo

(Címkép: indianexpress.com)