A szerelem valóság Isten csak mese” feliratú szivárványos zászlóval provokálták a Päivi Räsänen melletti szimpátiatüntetés békés résztvevőit LMBTQ propagandisták.

A megmozduláson ott volt olvasónk is, aki fényképpel illusztrált levélben számolt be az ott látottakról.

A tárgyalás hétfőn kezdődött, ezért szervezték vasárnapra a demonstrációt, amin Kb. 3000 ember vett részt, fiatalok, idősek, sőt még gyerekek is . A helyszínre menet jól látható helyen az LMBTQ-provokátorai a mellékletben látható szennyzászlójukkal akartak botrány kelteni. A finn nagykövet nem merte személyesen átvenni a petíciónkat, így a követség postaládájába voltunk kénytelenek bedobni azt. Az egyik felszólalótól, aki Finnországban is él, elhangzott, hogy – Skandinávia nem a Kánaán földje. Az egész félsziget valamennyi országa a vesztébe rohan, – hallottuk.

Úgy gondolom így már mindenki számára érthető miért sorsdöntő a közelgő tavaszi parlamenti választás és a népszavazás. Itt már régen nem a hagyományos jobb és bal oldal (szociál demokrácia) közti választásról van szó.

Ellentüntetés

Fotó: Facebook/Cs. Király Tamás

Ha az u.n. „bal oldal” győz Magyarország is hasonló sorsra jut mint Finnország, mint a Nyugat-európai országok.

A „szivárvány zászlósok” egyre agresszívebbek, nyilván komoly támogatásokat kapnak.

A nemzeti egység, az emberek összefogása most mindennél fontosabb !

A Békemenet szerepe egyre jobban nő, mindent meg kell tennünk, hogy mindenkit mozgósítsunk.

Hiszek a magyar emberek bölcsességében és abban, hogy mindenki felismeri, létünk az európai kultúra fennmaradása a tét.

Ismételten felhívjuk a figyelmet a választások elcsalására kifinomult eszközök vannak, a jelenlegi kormány útban van mindazoknak a világhatalmi erőknek, akiket Soros György képvisel.

Írja olvasónk.

H. M.

A magyarnemzet.hu írása erről az esetről.

Korábbi cikkünk a szimpátiatüntetésről.