Mindig azokra jellemző a legádázabb diszkrimináció, akik a leghangosabban tiltakoznak ellene.

„A Pride a hivatalos oldalán jelentette be, hogy segít az ukrán LMBTQ-menekülteknek. Eddig minden szervezet megkülönböztetés nélkül tudott segíteni, annak ellenére is, hogy az ukrán néppel finoman szólva sem volt zökkenőmentes az együttélésünk. A Pride az egyedüli szervezet, ami szerint a menekülteket meg kell különböztetni szexuális orientáció és identitás szerint is.

Az emberi gonoszság sokféle álruhát ölt, és már lassan közhely, de mindig azokra jellemző a legádázabb diszkrimináció, akik a leghangosabban tiltakoznak ellene.

Jelzem a nyugati tőkekonszernek által pénzelt progresszív szervezetnek, hogy menekült és menekült között nem szabad különbséget tenni. Különösen annak a szivárványnak nem, amit a világ legádázabb tömeggyilkosai, az ujgur népirtásokért felelős Nike, vagy a Kolumbiában szakszervezeti tagok kivégzésével összefüggésbe hozott Coca Cola használnak PR-fogásként, hogy eltakarják vele a véres kezüket.

A Pride diszkriminációja elfogadhatatlan: az éhező és fázó ember nem a téveszmés nemi identitása és az eltérő vonzalmai miatt érdemel segítséget, hanem pusztán azért, mert éhezik. Ebben nincs másság. Dicsértessék!”

Tibi atya / Facebook / Mandiner

Kiemelt kép: Budapest Pride Facebook oldala