Jelentem egyéni kezdeményezésre megalakult a NESZ, vagyis a Normális Emberek Szervezete az LMBTQ szervezetek miatt. Minden bizonnyal a NESZ tagsága jóval meghaladja a szivárványosok, leszbikusok stb. táborát, így aztán a NESZ is jogot formálhat EU-s pénzre, hogy védekezni lehessen az érzékenyítés ellen.

Olvasom ugyanis a Magyar Nemzetben, hogy a magyarországi iskolákat és munkahelyeket célozva kétéves oktatási projektet indítottak a legismertebb hazai LMBTQ-szervezetek. Az Európai Bizottság által több mint 177 ezer euróval támogatott programmal a szexuális kisebbségek elleni zaklatás és diszkrimináció csökkentését szeretnék elérni.

Éppen ezért a Normális Emberek Szervezete szintén tarthatja a markát – létszámánál fogva – akár több milliárd euró támogatásért, mondván joguk van küzdeni egy kisebbség zaklatása és diszkriminációja miatt. Ilyen alapon pedig nem mondhatna nemet az Európai Bizottság, ugyanis ezt nevezhetjük a polgárjogi harcnak, amely azt mondja ki, a többségnek jussa van a normális társadalmakban kialakult értékekhez, vagyis az épelméjű élethez.

Persze tisztelt tagtársak, nagy reményt ne fűzzünk a támogatáshoz, mert ez az uniós szivárványos liberális vezetés, nem a többség, hanem a maroknyiak érdekét nézi, romba döntve Európát, amelynek már sajnos számos példáját láthattuk.

Kiemelt kép: Pinterest