Novák Katalin köztársasági elnök a hétvégén ellátogatott a zánkai Erzsébet-táborba, amiről az államfő az Instagram-oldalán is beszámolt.

„200 család-1000 táborozó Zánkán. Hétköznap csak a gyerekeké, hétvégén a családoké a zánkai Erzsébet-tábor. Tegnap este meglátogattam a diabéteszes gyereket nevelő családokat, akik most néhány napra közösen tudtak kikapcsolódni. Jó volt látni, milyen jól érzik magukat. Köszönjük a színvonalas cirkuszi produkciót is a Fővárosi Nagycirkusz művészeinek!” – hangsúlyozta.

Emellett Novák Katalin ellátogatott a Magyarországi Református Egyház és a Református Közéleti és Kulturális Alapítvány szervezésében a reformátusok balatonszárszói konferenciájára is.

Mint arról többször írtunk, a magyarországi és a határon túli magyar általános iskolások szellemi és lelki alapot kapnak céljaik eléréséhez, az interaktív foglalkozások ösztönzőleg hatnak a diákok tanulási kedvére, és barátságok is szövődhetnek az Erzsébet-táborokban. Mindezek mellett vidám zeneszó, impozáns zöld környezet, festői víztükör, színes bútorok és napvitorlák fogadják a résztvevőket, akiket mi is meglátogattunk.

Forrás: Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Origo/korábbi látogatás