„A DK büszkesége önmagából is ered” – tájékoztat mindenkit, aki nem tudná. Fletó kedd reggel megint billentyűzetet ragadott. Aztán megint mi lett a vége….Nézzük:


Ez!

“A sikeres küzdelemhez büszkeség is kell. Büszkévé elsősorban az ügyed tesz. Mi jó ügyért küzdünk. A DK büszkesége önmagából is ered. Abból, hogy állandó támadások közepette születtünk, élünk, és így is haladunk. Erős, egymásra vigyázó, egységes pártot csináltunk. És nem magunkért. Hazánkért. Készülünk.”

A sikeres küzdelemhez büszkeség is kell – írja Gyurcsány, de pártjával 2010 óta nem lehettek büszkék, mert minden adandó alkalommal hazaküldték őket.

Jön a következő mondat. „Büszkévé első sorban az ügyed tesz.” A büszkeségből is fakadó siker hiánya után ez a mondat még Gyurcsányt is önmaga paródiájává teszi, így a „mi jó ügyért küzdünk” már mosolyra húzza az arcot.

(Az önmagából eredő DK-s büszkeség gondolati háttere pedig – mely egy sajtpapíron elfér – kiválóan mutatja a baloldal vezető erejének szellemi ürességét.)

Kedd reggel, a kávé mellett, kellemes hírolvasgatás közben azért még válság idején is meg tudja nevettetni az embert az öreg Gyurcsány.

Forrás: 888.hu

2022 Plusz: Lehet hogy oroszlánokról álmodott! De valószínű mind fogatlan volt!

Kiemelt kép: Facebook