A jelek szerint nincs határa az elmebajnak, csak ezt „újbeszélül” politikailag korrekt szóhasználatnak (piszi) titulálják. Az „élharcos” természetesen az Egyesült Államok, ahol naponta születnek idióta elnevezések.

Erről így ír a 888.hu:

„A pedofilokat mostantól „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek”, míg a nőket „anyák” helyett „szülő embereknek” nevezik. Szép új világ…

A Los Angeles-i Hajléktalanszolgálati Hatóság azt szeretné, ha a hajléktalan szót olyan kifejezésekkel helyettesítenék, mint például a „kint élő emberek”. A cél az, hogy „a személyiséget hangsúlyozzák a lakhatási státuszukkal szemben”.

Természetesen az, hogy más kifejezést használunk a hajléktalanra, nem fog segíteni az utcalakók helyzetén, amely gyakorlatilag egész Amerikában pusztít, és hónapról-hónapra rosszabb.”

Vannak, akik szerint a szómágia korrektebb beszédhez vezet. Ami egészen vad marhaság. Vajon attól, hogy nem pedofilnak nevezzük a gyermekek megrontóit, már elfogadható lesz az ilyen aberráció? Simogatjuk a…végbélterméket? Attól, hogy szülő személynek tituláljuk az édesanyákat, nem lesznek édesanyák? Elmebaj! (Tegyük hozzá, mert ez is tény: attól, hogy az Unió eszementjei elfogadtatták, hogy a férfiak is szülhetnek, még nem változnak meg a biológia tények és nem szülhetnek, mert aki szül, az nő. Még ha férfinak képzeli is magát.)  És attól, hogy „kint élő embereknek” nevezik a hajléktalanokat, lesz hajlékuk?

Hol élünk? Hová tart ez a rothadó világ?

Lassan valóra válik a régi vicc, igaz, nem egészen úgy, ahogy eredetileg szólt. Vagyis módosítva: a normális emberek a szakadék szélén állnak. És lenéznek a „progresszívekre”.

(Címkép: study.com)