A NASA újra vissza kíván térni a Holdra és az Egyesült Államok arra törekszik, hogy az első nőt és az első színes bőrű asztronautát a Hold felszínére juttassa.

Különös hír! Természetesen örvendetes, hogy az emberiség képviseletében újra asztronauták lépnek ötven év múltával a Holdra, de meglepőek a NASA legfőbb szempontjai, hogy a Holdra exportálják a pozitív diszkrimináció vívmányait.

Semmi bajom az egyenjogúsággal a faji (jó így?) és nemi emancipációval sem a Földön sem az égben, de esetleg nincsenek fontosabb, mondjuk tudományos szempontjai az űrközpontnak? Vagy azt szeretnék vizsgálni, hogy a színesbőrűek és a nők másként reagálnak-e a holdi körülményekre, mint a fehér (sárga, eszkimó, stb) férfiak? De akkor azt is vizsgálni érdemes, hogy vajon hogy érzik magukat a Holdon a transzneműek, a Pride kisebbség, az átoperált fiúk és lányok, korunk hősei. (anti-szerk)

Úgy tűnik az LMBTQ és a Woke aktivistái a NASA-át is sikeresen bevonták programjaikba. Lehet versengeni, hogy a nők vagy a férfiak, a transzok, melegek, vagy leszbik árasszák el majd örök égi kísérőnket.

A PC (Political correctness, politikai korrektség) tehát a Holdon is jelen van, méghozzá akkora, hogy a Földről is látszik!

Kiemelt kép: Facebook