Jótékonysági estet rendez a magyarországi árvák és nagycsaládosok megsegítésére december 15-én a budapesti Károlyi-Csekonics-palotában a Károli Gáspár Református Egyetem a Magyar Református Szeretetszolgálattal és az Új Társadalom Szalonnal közösen.

Az egyetem szerdai közleménye szerint a belépőjegyekből és adományokból befolyt összeggel a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül magyarországi árvákat, valamint nehéz anyagi helyzetben lévő többgyermekes nagycsaládokat támogatnak. A céladományt még karácsony előtt eljuttatják a segítségre szorulókhoz.

A jótékonysági esten fellép Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Pápai Erika Jászai Mari-díjas színművész és Nemcsák Károly érdemes- és kiváló művész, a József Attila Színház igazgatója, a műsorvezető Szabó Anett lesz.

Mint a közleményben kiemelik, a Károli Gáspár Református Egyetem vezetése szívügyének tekinti, hogy példát mutasson hallgatói, munkavállalói és partnerei számára, hangsúlyozva a társadalmi felelősségvállalás fontosságát.

Az Új Társadalom Szalon együttműködése a kapcsolatok szélesítése terén további lehetőséget kínál a támogatók elérésében. A jótékonysági estre már megvásárolhatók a támogatói jegyek, emellett egyéni adományok eljuttatására nyújt lehetőséget a Károli Gáspár Református Egyetem erre a célra elkülönített alszámlája.

MTI

Címlapkép: Illusztráció / Fotó: NOE