Migránsoké a világ – de legalábbis New York. Ez derül ki abból a beszélgetésből, amely a Fox News csatornán látható és arról számol be, milyen módon uralkodnak az elhelyezésükre szolgáló szállodákban az ott élő migránsok.

A Row, New York egyik legismertebb szállodájának egyik alkalmazottja szerdán tett bejelentést a helyzetről és állításait videó felvétellel és fotókkal bizonyította. Az illegális bevándorlók szétverték a szállodát, friss élelmiszereket dobnak ki, hagynak rohadni, de másként is minősíthetetlenül viselkednek.

„Ez szégyen” – mondta Felipe Rodriguez, a Row New York-i alkalmazottja a „The Ingraham Angle” című műsorban. – „A káoszt, amit ma a Row-ban látunk, a bevándorlók [okozzák], akik részegek, egész nap isznak, marihuánát és más kábítószert fogyasztanak” – mondta Rodriguez. Azt is elmondta, hogy a Row küzd a migránsok közötti „családon belüli erőszakkal”, fiatalokkal, akik „szexelnek a lépcsőn”, de történt már verekedés is egy migráns és a szálloda biztonsági tisztje között.

A helyzet tarthatatlanságát látszik erősíteni, hogy Eric Adams, New York polgármestere szükségállapotot hirdetett az elmúlt hónapokban a városba buszokkal szállított több ezer migráns miatt.

A szállodai alkalmazott szerint az elmúlt hónapokban több mint 36 400 migráns érkezett New Yorkba, akiket mindössze 14 szállodában helyeztek el.  A New York-i migránsoknak „carte blanche” (korlátozás nélküli felhatalmazás) van arra, hogy azt tegyenek, amit akarnak – mondta Rodriguez a Fox News műsorvezetőjének, Laura Ingrahamnak. Kifejtette, hogy az alkalmazottak elvesztették az ellenőrzést a szálloda felett. A migránsok úgy viselkednek, mintha az övék lenne a hotel.

„A szobáikat borzalmas állapotban tartják. Nem takarítják, a ruháikat szétdobálják, halomba gyűjtik, felhalmoznak mindent, amit felhalmozni tudnak. Arra sincs esély, hogy ezt számon kérjék rajtuk” – tette hozzá. Kifogásolta azt is, hogy míg ő maga is került már nehéz helyzetbe, 2017-ben azért kellett küzenie, hogy ki tudja fizetni az gáz- és villanyszámláit, addig a migránsoknak nincs ilyen kötelezettsége.

„A migránsok szerencséjére az Egyesült Államok kormánya szabad kezet adott nekik, hogy nagyjából azt csináljanak, amit akarnak” – jelentette ki az interjúban Felipe Rodrigez.

civilek.info:

Még szerencse, hogy az Európai Unió szerint az illegális migráció jó dolog, ami meg fogja menteni az öreg kontinenst, hiszen munkaerőt jelent, ami a majdani nyugdíjak megtermeléséhez is nélkülözhetetlen, nem beszélve arról, hogy így lehet megállítani a népességfogyást.

Így? Velük? Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy az USA-ba többségében dél-amerikaiak érkeznek, tehát hasonló kultúrkörből jönnek, mit várhatunk az egészen idegen eszmerendszert képviselő, Európát elözönlő migránsoktól?

A kérdés persze költői, hiszen tudjuk. Nemrég volt Szilveszter…

Forrás: Fox News