Részletes cikket közölt a minap a Valeurs Actuelles című francia hetilap, amely szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök átfogó és erőteljes családbarát politikájának köszönhetően

SIKERÜLT ÚJRA NÖVELNI A SZÜLETÉSEK ÉS A HÁZASSÁGOK SZÁMÁT MAGYARORSZÁGON, A HÁZASPÁROK PEDIG VISSZANYERTÉK A JÖVŐBE VETETT BIZALMUKAT.

Erről számolt be Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a közösségi oldalán.

Részletek a cikkből: 

„Óriási a szakadék Budapest és Brüsszel között – írják. És a szakadék kiszélesedik […]. Vegyük a bevándorlást: a legtöbb kormány azon gondolkodik, hogyan lehet együtt élni egy nagy muszlim kisebbséggel. Ezt a kérdést Magyarországnak nem kell feltennie magának, mert a hatóságok elzárták a délről érkező bevándorlást. Ugyanakkor a miniszterelnök is tudja, hogy meg kell nyernie a küzdelmet az 1980-as évek elején az országra zúduló „demográfiai tél” ellen. Az a küzdelem, amely a megindított „globális családpolitikában” testesül meg, melyet a második ciklusának kezdetén, 2011-ben indított és azóta is megszakítás nélkül tart ez a progresszió a magyarok bizalmának köszönhetően. Polgártársai 2022-ben, negyedik egymást követő ciklusra újraválasztották.

Forrás és kép: Origo