A járvány legnehezebb időszakában a cigányság nyugtalanul szemléli a balliberális ellenzék viszonyulását a járványkezelés kérdéséhez.

A „Lungo Drom” Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség felhívja az állampolgárok figyelmét a koronavírus elleni oltás fontosságára. A járvány legnehezebb időszakában a cigányság nyugtalanul szemléli a balliberális ellenzék viszonyulását a járványkezelés kérdéséhez. A koronavírus nem ismer politikai hovatartozást, a koronavírus az emberi életet támadja és sajnos nap, mint nap elveszítjük honfitársainkat.

A cigányság elvárja, hogy a baloldal ne akadályozza a magyarok egészségének megóvásában folytatott eredményes
járványkezelési tevékenységet!

Az elmúlt egy év közösen elszenvedett időszak volt, mely során cigányokat és nem cigányokat egyaránt sok veszteség ért. Újra kell szervezni az életünket, a mindennapi emberi kapcsolatainkat, ez azonban csak akkor lehetséges, ha a legrövidebb időn belül sikerül kialakítani a lakosság védelmét.

A Lungo Drom felkérte a helyi és megyei vezetőit, képviselőit, hogy folyamatosan hívják fel a környezetükben élő lakosság figyelmét a koronavírus elleni oltás fontosságára, mert minden élet számít!

Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke már megkapta a koronavírus elleni kínai vakcina második dózisát, és mindenki mást is az oltásra ösztönöz.

Forrás: MTI OS

Fotó: Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke / kormany.hu