Most, hogy a vírus ereje kissé alábbhagyott kinyitott az ellenzéki óvoda.

A nagycsoportos Dobrev angolul adott interjút egy külföldi lapnak és ezzel hencegett a kiscsoportos Gergő előtt. Gergő kissé sírva fakadt, kinyújtotta a nyelvét és azt mondta jövőre már középsős lesz és őt is kérdezhetik angolul.

Igen, de akkor sem tudsz majd válaszolni-beee, csúfolódott Klárika.

Petike jobb lábáról a bal lábára állva úgy gondolta, leficsúrozhat mindenkit, de aztán leültették és bár beszélt tovább senki nem hallotta. Erre nagyon mókásan mutogatott, mert sajnos nem tudta még elolvasni Montágh Imre bácsi könyvét, aminek a címe a „Mondjam vagy mutassam”, így senki nem értette miről testbeszél.

Ezért bosszúból lefestette fényjátékkal a parlament falát, mert látta, hogy 1919-ben a bolsevikok is vörösre mázolták, őket csak szabad utánozni?! Sőt bácsikat vetített oda, akik most meglakolnak őáltala!

Később a Duna parton a nínó-autók között magyarázkodott a rendőröknek, tudniillik hajnali 2 órakor kijárási tilalom van!

De nehéz az iskolatáska! És még nem döntötte el, hogy a Berdi vagy az Ági táskáját vigye-e majd a balra lévő iskolába. Mondjuk a lányok inkább a Gergővel cipeltetnék!

Bangóné óvónéni mindenkit leszúrt, majd belekötögetett az államtitkárba, akire oda sem hederített, mikor válaszolt!

Ákost több gondolat is bántotta.  Vajon miért nem szavazta meg Orbán Viktor a vészhelyzetre vonatkozó törvényt. Hosszas gondolkodás után rájött, hogy azért, mert nem volt ott. Vagy azért, mert gyáva, vagy azért, mert demokrata, vagy mert vírustagadó, vagy egyszerűen nem veszi őt komolyan.

Ákos megsértődött és azon tűnődött, vajon most mit írjon fel a palatáblájára a lóf@sz mellé? Talán azt, hogy Volner Palinak vonják meg az uzsiját!

Berdi tüntetőset játszott egyedül a szélcsendben: táblát emelt a magasba, melyen az állt Men Zsel Dnecs, persze a betűk is össze-vissza íródtak rajta, de hát ez még nem megy neki olyan jól!

Fotó: origo.hu

Fotó: origo.hu

Marki-Zay Peti jobb miniszterelnök-jelölt mint a Gergő jelentette be Tibi, aki elszakadt a csoportjától és most külön ült. Jelölt, jelölt, jelölt, öt jelölt visszhangozták a falak

Gyurcsány óvóbácsi megértően nézegette a kicsinyeket, de ha valamelyikük hülyeséget beszélt megköszörülte a torkát és egy sztentori krákogással jelezte, hogy most már viselkedjen úgy, ahogy ő megmondta.

Készüljenek végre az őszi bábjátékra és mindenki tanulja meg tisztességesen a szerepét!

Andriska közben legózott és a karmeliták budai épületébe ügyészséget vagy szociális intézményt költöztetne nagyapja emlékére.

Kiemelt kép: Pixabay