Naponta rendszeresen követem hazánk politika történéseit, és egyre aggasztóbb híreket hallok, olvasok a sajtóban.

Sok-sok éve elhivatott jobboldali vagyok, az eddigi szabad választásokon minden alkalommal a jobboldalra szavaztam, és ez a jövőben sem lesz másként. Ez idő alatt megéltem több győzelmet és természetesen vereséget is. Most viszont egyre nagyobb aggodalommal, félelemmel tekintek a jövő évi választásokra.

Aggódom, mert veszélyben látom a Fidesz kormány sok év alatt elért eredményeit. A balliberálisok naponta jelentenek be hajmeresztő programpontokat, őrült ötleteket választási győzelmük esetére. Úgy érzem, ezek minden eredményt eltörölnének, visszahoznák a megbukott gazdaságpolitikát, a másként gondolkodókat ellehetetlenítenék, a jobboldali sajtót, újságírókat karanténba tennék, börtönnel fenyegetnek. Újra kórházakat, egészségügyi intézményeket zárnának be, fizetőssé tennék az ellátásokat, magánkézbe adva azokat, adókat emelnének, megszüntetnék a családtámogatásokat. Megint segélyekre építenék az egész országot, ingyen pénzt adva azoknak, akik nem dolgoztak meg érte.

Én több mint 50 év tényleges munkaviszony után mentem nyugdíjba, elégedett nyugdíjjárulékal. Becsülettel kidolgoztam ezt az időszakot, és nem szeretném ha az én nyugdíjam rovására olyanokat segélyeznének, akik éveken keresztül kerülték a munkát, ügyeskedtek, zsebbe kapták a pénzt adózás nélkül.

Ez a baloldal egyre agresszívabban nyomul, van jelen a mindennapokban, sikeresen megtévesztve a bizonytalan szavazókat, miközben a jobboldalnak mintha nem lennének ezekre megfelelő, határozott válaszuk. Sokaknak úgy tűnik tutyi-mutyi társasággá zsugorodtunk, deffenzivába kényszerültünk. Újra meg kellene mutatni ezeknek, és a világnak, hogy itt vagyunk, erősek vagyunk, és nagyon sokan keményen kiállunk a jobboldali értékek mellett! Mutassuk meg, hogy nem lehet leírni bennünket!

Szervezzünk egy újabb nagyszabású BÉKEMENETET, hiszen vidékről is nagy az igény rá!

Kérem nyugtassanak meg, hogy nemcsak egy törpe kisebbséghez tartozom ezzel az óhajjal, és tervben van egy ilyen rendezvény szervezése!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

L. T.
Győr