A múlt egy jól mutató tükör, csak az a baj, hogy egyre kevesebben néznek bele. Pedig, a mai világ megértéséhez, bizony jó volna jó messzire visszatekinteni. Akkor talán sokan rájönnének, hogy mindennek az Alfája és Omegája az Isten, aki megteremtette a világot. Ennek bizonysága a Biblia, amelyet ha tanulmányoznának, ráeszmélnének, hogy a legtöbb megnyilvánulásukat onnan veszik, mert nincs új a nap alatt.

Vegyük csak a legújabb őrületet a pride-t és az ezzel együtt kialakult szivárványos elmezavart. Jelentem a pridet-nak, az LMBTQI-nak, meg ki tudja még milyen szivárványos koalícióknak, a jelképük, ahogy van színtiszta lopás. Ugyanis a szivárvány Isten ígéretének a jelképe.

Mózes első könyve: 9.13.

„Szivárványívemet helyezem a felhőkre, az lesz a jele a szövetségnek, melyet én a világgal kötök.”

Tehát a szivárvány az emberiségé és nem az önmutogató kisebbségeké, pedig ők úgy gondolják, hogy ezt az Istentől és így a többségtől elvehetik. Pedig nem! De mint látható, ma inkább tapsolják a bolondokat és pisszegik a bölcseket, de ne felejtsük, előbb utóbb mindenki Isten színe elé járul, mert Ő szövetséget kötött a világgal a szivárványon keresztül.

fotó: Idokep.hu