Ismerjük el, Gyurcsányné tehetséges ember. Míg a férjének egy év is kellett ahhoz, hogy a nemzeti oldal meggyűlölje, ő ezt alig két-három hónap alatt elérte. A saját önző érdekeitől vezérelve azóta is azért küzd, hogy Magyarországnak még véletlenül se legyen jobb egy jottányival sem. Csakhogy ezt már láttuk a szoclibektől, a “minél rosszabb nektek, annál jobb nekünk” már lejárt, unalmas lemez.

Az új magyar jogszabály vitanapján az Európai Parlamentben a – zömében – balliberális képviselők álhírekre, és egyéb, légből kapott dolgokra hivatkozva (ál)aggódtak a magyarországi melegek jogaikért, és súlyos szankciók életbe léptetését – köztük EU-s források megvonását – sürgették hazánk ellen.

Magyarország lejáratásában három magyar baloldali képviselő különösen aktív volt: Gyurcsány Ferencné mellett a momentumos Cseh Katalin, és Donáth Anna is. Számos társukkal együtt – nincs jobb kifejezés – azt hazudták, hogy Magyarországon üldözik a homoszexuálisokat, és ezért mielőbbi szankciókat sürgettek hazánk ellen, amelyet egy megregulázandó diktatúrának állítottak be. Emlékeztetőül a gyermekvédelmi törvényben egyebek mellett az szerepel, hogy a kiskorúakat az iskolákban nem érzékenyíthetik LMBTQ-s témák iránt, s például tiltja azt is, hogy a tanórákon vonzó színben tüntessék fel a nemátalakítást.

Gyurcsányné gondolatmenetének az volt a lényege, hogy Magyarországot ezért brüsszeli pénzek megvonásával kell büntetni. (Arról a pénzről van szó, ami jár a magyar embereknek.)

Cseh Katalin, akiről a napokban derült ki, hogy a családjához, és a baráti körükhöz köthető cégek több milliárdos EU-s támogatást vettek fel, ismét Magyarország ellen beszélt. Szerinte „a tanároknak tilos a sokszínűségről, és elfogadásról beszélni a középiskolákban”…

A szintén momentumos, súlyos magánéleti botrányokkal terhelt Donáth Anna gyűlöletkeltőnek nevezte a gyermekvédelmi törvényt.

A cikket teljes terjedelmében az Origón, itt olvashatják el.

Kép: MTI