Rosie Duffield, a brit Munkáspárt canterburyi parlamenti képviselője az LMBTQ-közösség célkeresztjébe került, mert LMBTQ-kritikus bejegyzéseket lájkolt a közösségi médiában, és kiállt például amellett, hogy csak a nőknek lehet méhnyakuk – olvasható a 888.hu-n.

Az LMBTQ-közösség a mandátumáról való lemondásra szólította fel a brit parlamenti képviselőnőt, mert „LMBTQ-fóbiás viselkedési mintát követett”. A rendkívüli felháborodás 2020 augusztusának elején kezdődött, amikor Rosie Duffield ragaszkodott ahhoz a kijelentéséhez, hogy „csak a nőknek lehet méhnyakuk”.

Ijesztő, hogy még egy ennyire alapvető és természetes kijelentés miatt is képesek valakire a lassan mindenre ráhúzható „kirekesztő és rasszista” jelzőt ráaggatni. Ezután Duffield azzal húzta ki a gyufát, hogy a Twitteren „transzellenes” bejegyzéseket kedvelt. A valóságban a transzellenes transzkritikusnak értendő, és bár a kettő közt hatalmas különbség van, az LMBTQ lelkes közössége szeret egyenlőségjelet tenni a két fogalom közé.

Bár a rá gyakorolt nyomás következtében a képviselőnő bocsánatot kért, és kikérte magának, hogy transzfób lenne, többen is felmondtak az irodájából „nyíltan transzfób” nézetei miatt. A képviselő munkatársainak szakszervezete elítélte Duffieldet „helyzetével való visszaélésért”, és felszólította a Munkáspártot, hogy azonnal indítson hivatalos vizsgálatot.

Eddig a hír. Ami újabb, százezredik bizonyítéka annak, hogy egyre több az elmebeteg a nyugatinak nevezett világban. Ezeket az aberráltakat nem zavarják a biológiai tények – illetve zavarják, éppen ezért azt is lehazudják, ami tény -, és olyan véleménydiktatúrát teremtenek, hogy Sztálin elvtárs is a csodájára járhatna. Törpe, deformált kisebbségről van szó (nem a problémájukra értem, hogy deformált, hanem arra, ahogyan rá akarják erőszakolni a normális többségre a másság istenítését), ám sajnos odáig jutottunk, hogy kezdhetnénk szégyellni, amiért mi nem tartozunk közéjük.

Persze szégyelli a fene! Igen, csak a nőknek van méhnyakuk. A hozzá tartozó anyaméh sem nevezhető apaméhnek, akkor sem, ha az idióták ezt szeretnék. És igen, bármennyire is fájdalmas, a gyermeknemzéshez egy férfi és egy nő szükségeltetik, ez a természeti törvény nem erőszakolható meg és nem kerülhető ki a hátsó bejáraton. Akkor is így van, ha létezik a mesterséges megtermékenyítés, mert hohó! ahhoz is két különnemű szükséges ám, bár az egyik nincs jelen a műveletnél.

Itt állunk a Római Birodalom bukásának küszöbén, csak ezt most Európának (vagy éppen USA-nak) hívják. Szerencsétlen, netán gátlástalan alakok ordítják tele a világot abszurd kijelentéseikkel és ezeket az elmeháborodott tendenciákat mindenkinek követnie kellene.

Egy frászt! A lányaink lányok, a fiaink fiúk, még azok is, akik ma éticsigának vagy szánhúzó kutyának nevezik magukat. Ők is férfiak és nők, csak éppen a fejükben romlott el valami.

Nagyon ideje volt a gyermekvédelmi törvény módosításának! Legalább maradt esély arra, hogy nagykorúságukig megóvjuk utódainkat ettől az elmebajtól.

(Címképen: Rosie Duffield. Fotó: kentonline.co.uk)