A Hajógyári szigetről szinte mindenkinek a könnyűzene ugrik be. Ezt az asszociációt erősíti tovább a Petőfi Kulturális Ügynökség, amely Hajógyár néven mostantól új, átfogó multimédiás felületet biztosít a magyar popzenei élet számára – közölték legfrissebb közleményükben.

A Hajógyár szerda este mutatkozik be a nagyközönségnek, a nyitóeseményre az A38 Hajón kerül sor, ahová – helyszíni regisztrációt követően – délután fél hattól várnak minden érdeklődőt. Az est folyamán olyan tehetséges előadók live actjeivel találkozhatunk, mint a slammer Bárány Bence, az itthoni és nemzetközi színtéren is egyre látványosabban sikeres Ohnody és Esterházy Fanni táncművész közös produkciója, Solére, vagy Saiid és az ék koncertjei. Fél kilenctől az afterpartyn iamyank, az Analog Balaton, Adis Abbé és a Quixotic live lép fel, hogy együtt mutassák be: a Hajógyárral megszületett a magyar popkultúra új otthona.

Az Ügynökség felhívja rá a figyelmet, hogy a több mint 15 videós műsort összefogó felület és tartalma a Hajógyár saját Youtube csatornája mellett a többi közösségi média színterén is megjelenik.

A KORTÁRS KÖNNYŰZENEI KULTÚRÁNAK NEM CSAK OTTHONA, HANEM NAPRAKÉSZ HÍRADÓJA IS LESZ A HAJÓGYÁR, AMELYEN A NAPONTA FRISSÜLŐ VIDEÓS ÉS SZÖVEGES TARTALMAK MELLETT PODCASTOK ÉS VIDEÓSOROZATOK MUTATJÁK MAJD BE A ZENEI ALKOTÓKAT.

Forrás: origo.hu

Kép: www.a38.hu