Lopás gyanúja miatt rendelt el nyomozást a botrányos ózdi előválasztás szervezőjének balesete ügyében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, mivel a hatóság tudni szeretné, honnan és hogyan került B. László kocsijába sokmillió forint – tudta meg a PestiSrácok.hu.

Ahogy arról korábban a sajtó beszámolt, Gödöllő térségében szeptember végén történt egy baleset az M3-son. Az ütközésről készült képekből kiderült, hogy az autóban a baloldali előválasztás szavazólapjait szállítottak, mivel azok teljesen szétszóródtak az úton.

A gépkocsiból kirepült a sofőr, őt kórházban ápolják. Később portálunk megírta, a BMW-t egy ózdi férfi, B. László vezette, aki nem más, mint az ózdi előválasztás koordinátora. A szakállas, fiatal férfi több fotón is látható azok közül, amelyeket a PestiSrácok.hu hozott nyilvánosságra annak kapcsán, hogy ózdiak állítása szerint napokon keresztül idegen romák egy csoportja akadályozta az embereket szavazatuk leadásában az előválasztási sátornál.

Az ügyben kényszerítés miatt tett feljelentést Tényi István.

A PS megírta azt is, hogy az autóban információik szerint sokmillió forint készpénz volt, ami a hatóság figyelmét is felkelthette, emiatt első körben lopás miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Kép: baleset-info.hu