Egy floridai általános iskola melegbárba vitte a diákjait. Az esetet nem is tagadták, ám szerintük a diákok „gyerekbarát” menüt kaptak.

Egy floridai állami általános iskola gyerekeket vitt el egy melegbárba a héten – derült ki az utazásról készült fotókból, amelyeket az iskola igazgatósági tagja tett közzé a közösségi médiában.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy meghívott az iskola mint kísérő a kirándulására a hihetetlen Rosie’s bárba!”– írta az igazgatósági tag. A poszt további részéből kiderül, hogy a bárt minden évben meglátogatják a diákokkal, ahol prezentációkon vesznek részt.

Az esetet nagy közfelháborodás övezte, többen kifogásolták azt, hogy miért vitték egyáltalán bárba a fiatalokat, azon felül, hogy milyen doktrínáknak megfelelő prezentációt kellett vajon végighallgatniuk.

A felháborodás miatt az iskola is megszólalt. Megerősítették a kirándulás tényét, illetve elmondták azt is, hogy a bár be volt zárva amikor ott voltak a diákok, valamint hogy a diákok „gyerekbarát” menüt kaptak, amit nem tudjuk, hogyan kell/lehet értelmezni.

Forrás: mandiner.hu

Kiemelt kép: Youtube/illusztráció