Deák Dániel Facebook-bejegyzésben hívta fel a figyelmet a legújabb Anonymus-videóra. Szerinte az álarcos ledobta az atomot Városháza-ügyben Karácsony Gergelyékre.

A hazugságcsapdába sétált balliberális városvezetésnek vélhetőleg nincs már hová hátrálnia, bár már hozzászokhattunk, hogy szemrebbenés nélkül képesek letagadni a tényeket. Nagy kérdés, a kormányoldalt folyamatosan korrupcióval vádoló ellenzék ezúttal is le meri-e hazudni a csillagokat az égről.

Deák Dániel erről így ír:

„Ki tudják írni úgy a pályázatot, hogy te tudd megvenni!” – Ledobta az atomot Városháza-ügyben Karácsony Gergelyékre az Anonymus a legújabb videójában!

Az új videó egy „segítség” a vizsgálóbizottságnak, amit nagy nehezen szerdán végre felállítottak Karácsonyék. Az Anonymus szerint a bizottsággal a baloldali fővárosi vezetés csak a saját állításait akarja igazolni, de ez nem fog sikerülni.

A most közölt hangfelvételen „Bajnai két wallisos harcostársa”, Gansperger Gyula és Bodnár Dezső szerepelnek.

Az utolsó részlet a felvételen arról szól, hogy megpróbálják meggyőzni a vevőt arról, hogy 5,2 milliárd forint lehet „Rimaszombat 2” ára (egy budapesti, Rimaszombat utcai ingatlanról van szó) és 8-10 százalék, amit le kell adni a pénzből a vevőnek a baloldali maffiahálózat irányába.”

Anonymus egy ígérettel fejezte be videóját – legközelebb az így kiárusított ingatlanok listájával jelentkezik.

Forrás és címkép: Facebook