Itten semmi sem olyan, mintha másmilyen lenne! Ez itten a diktatúrák diktatúrája, maga az elnyomás, rabszolgasors! És a nyomor! A szegények országává döböcskölte a hont az a Zorbán meg a Fidec!

Mer’ annak a Petőfinek van igaza, aki asztat bírta írni, hogy „Fázunk és éhezünk/ átlőve oldalunk/ részünk minden nyomor/ de szabadok vagyunk.” Na, mongyuk ebben tévedett, mer’ a diktatórikus elnyomásban hogy a rossz nyavalyába lennénk szabadok?

De a hatalmas nyomorban igenis fázunk. Mer’ nem fussa fűtésre! A kormány miatt, mer’ van ez a rezsi-izé. Itten az lenne a jó, ha világpiaci árak lennének, akkor igencsak melegünk lenne.

És igen, éhezünk! Na jó, lehet itten hadoválni, hogy Karácsony előtt hetekig nem volt parkolóhely a bevásárló központoknál, meg, hogy púpozott bevásárló kocsikat tologatott mindenki, de akkor is! Nem mindenkinek adatik meg, ami természetes kellene legyen, a napi betevő kaviár! Meg a francia pezsgő! Hol itt az igazság? A kormány, az eszi és issza el a dolgozó tömegek elől a jó falatokat és piákat, nekünk meg csak hurka, kolbász, szalonna? Pásztoroknak persze jó volna, de az átlagembernek több jár! Párizsi és paprikás krumpli! És én húsz olyan emberrel is találkoztam, aki az éhhalál szélén fogyókúrázott! Mer’ itten a hiperpasszív éhezés diktál, a kormány miatt.

Az oldalunk is át van lőve, ez nem is kérdés. A baloldal! Az elnyomás golyóival! Pedig a mi szeretetünktől sugárzik az ország, de ez a diktatúra így sem szűnik! Pedig felajánlottuk már ellenségeinknek a lámpavasat, ahonnan boldogan lóghatnának, az IFA teherautók platóját, ahol békésen szendereghetnének örök álmukban, támogatjuk sportolási lehetőségeiket földönfutással, de nem és nem, a szeretetünk csak nem akar átragadni rájuk! A mocskokra!

Nyomorog az ország, ideje újabb éhségmenetet indítani. Persze csak rövidet, nehogy kifáradjanak a molettebb felvonulók. Mer’ akkor nem maradna erejük az ökölrázáshoz és Bécsbe sem tudnának kijárni aranyrudakkal. Esetleg autóval is menetelhetnénk, csak olyan drága a benzin, hogy nagyon. Hiába követeltük, hogy tegyen ellene a kormány, ezek a diktátorok mégis bevezették az árstoppot. Pedig már olyan jól haladtunk a rossz hangulat eléréséhez! Ez is a népnyúzó kormány bűne!

Abcug, kormány, abcug, Fidesz, abcug Orbán! Megálljatok csak, ha mi gyövünk, majd megtanuljátok, mi a magyarok istene! Ha meg nem fog tecceni, megérzitek a mondás igazát: ismétlés a tudás anyja.

Lesz itt 2006. október 23.-a prolongálva! Csak várjatok, míg visszatérünk!

(Grafika: corvinak.hu)