Vajon mindenki alaposan végig gondolta mi lesz ha a tavaszi választásokon a jelenlegi u.n. bal oldal megszerzi a hatalmat Magyarországon? Olvasónk levelét az alábbiakban publikáljuk:

„Igen, nagyon sok olyan bal oldali érzelmű magyar ember van akiknek fontos a magyar nemzet sorsa, szeretik és féltik hazájukat.

Ők azok akiknek fontos a szolidaritás, a dolgozók érdekvédelme, a tényleges szakszervezeti mozgalmak, a szociális gondoskodó társadalom.

A „rendszerváltás” után ugyan létrejött a Szociáldemokrata párt de az MSZMP-ből kivált MSZP tagjai színezték át magukat ennek, a Szociáldemokrata pártot pedig ellehetetlenítették.

Tulajdonképpen a Szovjetunió akkori vezetői akarták és támogatták azt, hogy az MSZP maradjon a bal oldal domináns pártja, hogy politikai befolyásukat megtarthassák, cserébe az USA és Nyugat-európai világ gazdasági előnyökhöz juthatott.

Többek között ez a megállapodás is garantálta a békés átmenetet a legtöbb szovjet zónához tartozó u.n. Kelet-európai országban.

Ennek eredményeként az MSZP és a kádári rendszer által létrehozott mesterséges ellenzék az SZDSZ lehetett a bal oldal két meghatározó politikai ereje.

Ezért Horn Gyula vezetésével 1994-1998 között az MSZP kormányozhatott.

Így a volt kádári elit egy része komoly gazdasági hatalomhoz jutott, ahogy fogalmaztak „a politikai hatalmat gazdasági hatalomra váltották”, ők lettek az új kapitalista elit.

Ezt azok az emberek is döbbenten nézték végig, akik azért választották meg őket mert azt hitték, hogy rajtuk keresztül a szociáldemokrácia elvei érvényesülnek és egy igazságos szociális piacgazdaság fog létrejönni.

Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy az 1970-es években Magyarország a Fekete János által magán bankoktól felvett hitelek miatt 1980-ban fizetésképtelenné vált és e miatt 1982-től a Világban és a Nemzetközi Valutaalap vehette át az irányítást.

E két szervezet a kádári technokrata elit segítségével kidolgozta az átmenetet a szocializmusból a kapitalizmusba mialatt a kádári rendszer hatalmon maradt és a szovjet csapatok hazánkban állomásoztak.

Ezért lehetett 1949 után pontosan 40 évvel 1989 ismét a fordulat éve, 1990-ben pedig megszülethetett a demokrácia, a több pártrendszer, a szovjet csapatok pedig megkezdték csapataik kivonását az országból és közben elkezdődhetett a privatizáció.

Sokan azt mondják, hogy Soros György alapítványai segítségével az 1980-as években támogatta a kialakuló demokratikus ellenzéket de visszatekintve meg kell állapítani, hogy inkább a folyamatokat támogatta.

A Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok egyértelműen a nagytőke teljes kiszolgálói voltak, tönkre téve az egész országot.

Ezért történt az 2010-es választásokon a kétharmados fordulat ami a sikeres kormányzás miatt 12 éve tart.

A migrációs fenyegetettség, a világban folyamatban lévő komoly változások mindenkit óvatosságra intenek.

A 2022-es tavaszi parlamenti választások nem a klasszikus jobb és bal oldal (szociáldemokrácia) közti választást jelentik.

Létünk a tét az, hogy úgy járunk mint a balkáni térség vagy a Nyugat-európai országok ahol párhuzamos társadalmak alakultak ki, „no go zónák” ahová a rendőrség is csak komoly erőkkel mer behatolni és rendszeres erőszakos cselekmények vannak, gyilkosságok is, ahol LMBTQ aktivisták „érzékenyítik” a kisgyerekeket.

Európa több országa már a vesztébe rohan !

Erről kell mindannyiunknak döntenünk a közelgő parlamenti választásokon, a fiataloknak, a most először szavazóknak is, teljes felelősséggel, mindent alaposan átgondolva, mérlegelve !

E cikket nemzetünknek elkötelezett, tisztességes, jó akaratú bal oldali érzelmű honfitársainknak is ajánljuk, mert ők is a magyar nemzet részei, hazánk teljes jogú állampolgárai, olyan magyar emberek akik rendületlenül hívei hazájuknak !”

FOTÓ: MTI/KOVÁCS ATTILA