A baloldal háborút indított Magyarország kormánya ellen, háborút indított a nemzetvédők és a kereszténység ellen is. Ezt sürgősen be kellene fejezni, és egy nemzeti minimumot kellene kiépíteni az együttműködés érdekében – mondta Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke a Békemenet kapcsán.

Az idei Békemenet fő szlogene: „No war, Békemenet!”, amelynek lényege, hogy a háborúra nemet mondunk, és mint minden háború esetén, most is mindent a békének kell felülírnia. Mi úgy gondolkodunk, hogy

meg kell üzenjük a világnak, Európának és a háborús feleknek is, hogy békét akarunk.

Fontos, hogy az 1848/49-es forradalom és szabadságharcra is emlékezünk, mert szabadságunkat és függetlenségünket is ünnepeljük március 15-én. Ez azt is jelenti, hogy a Békemenetet megelőzően tisztelgünk a szabadságharcosaink előtt, és azt is ki szeretnénk fejezni, hogy

nemcsak a béke megtartása, hanem kivívása is nagy erőket vesz igénybe.

Azt szeretnénk üzenni a magyar baloldalnak – már korábban is megtettük ezt –, hogy fejezzék be a Magyarországot lejárató kampányukat. A legfőbb üzenetünk a számukra az, hogy

egy országépítés, egy államépítés, egy nemzetépítés csakis háború nélkül tud eredményes lenni.

Mi azt látjuk, hogy itt nemcsak az orosz-ukrán háborúról beszélünk, hanem arról van szó, hogy

a baloldal háborút indított Magyarország kormánya ellen, háborút indított a nemzetvédők és a kereszténység ellen is.

Ezt sürgősen be kellene fejezni, és egy nemzeti minimumot ki kellene építeni az együttműködés érdekében.

Ezzel a baloldallal nem lehet együttműködni, mert kimutatta a foga fehérjét, következésképpen drukkolunk mindazoknak, akik eddig bizonytalanok voltak abban, hogy a jobboldal mellé álljanak.

Reméljük, hogy végre lesz következménye annak a viselkedésnek, amelyet a baloldal tanúsít, és a népfelség elve alapján a magyarok leváltják Márki-Zayékat.

Forrás/Origo/Csudai Sándor

Forrás/Origo/Csudai Sándor

Az előrejelzések azt mutatják, hogy az eddigi legnagyobb Békemenetre számíthatunk. Egyrészt azért, mert a háború ellen, a békéért kell kiállnunk, másrészt arról is szó van, hogy a budapestiek megunták már a Karácsony Gergely-féle városvezetést, amely becsapta őket a pártjaival együtt, és amelyek

a saját ideológiájukat is feladták azért, hogy Gyurcsány Ferenc hátrahagyott morzsáit fel tudják szedegetni az asztalról.

Várjuk a csalódott budapestieket is magunk közé, és a vidékieket is, akiket már annyiszor megsértett Márki-Zay Péter. Optimisták vagyunk, hogy a küldetésünket méltó módon tudjuk majd kifejezni.

A baloldalnak március 15-e kapcsán az a fő mondanivalója, hogy kormányváltó nagygyűlést szerveznek, és le akarják váltani a kormányt. Bízom benne, hogy a magyar emberek többsége az országgyűlési választáson elküldi a baloldalt, és a józan ész pártján áll majd.

Forrás: Origo.hu

Kiemelt kép: Hír TV