A Human Rights Campaign (HRC) az Egyesült Államok legnagyobb LMBT-érdekképviseleti szervezete és az amerikai baloldali politika egyik kiemelkedő szereplője. A HRC a hozzá tartozó Human Rights Campaign Alapítvány jótékonysági ágával együtt kapcsolatokat épített ki befolyásos, többnyire demokrata párti politikusokkal és nagyvállalatokkal, és vezető szerepet tölt be a Demokrata Párt politikájában és a baloldali aktivizmusban.

A HRC-t 1980-ban Stephen Endean alapította Human Rights Campaign Fund néven, amely a LMBT-párti jelöltek támogatására létrehozott politikai akcióbizottság volt. A szervezet 1985-ben egyesült a Melegjogi Nemzeti Lobbival.

„A szervezet egyik legújabb cikkében arról értekezik, hogy a gyerekek nem születnek úgy, hogy tudják, mit jelent fiúnak vagy lánynak lenni; ezt szüleiktől, idősebb gyerekektől és az őket körülvevő más emberektől tanulják meg. Az általános szabály annak megállapítására, hogy egy gyermek transznemű vagy nem bináris, az az, ha a gyermek következetesen, kitartóan és állhatatosan vállalja transznemű identitását. Más szóval, ha az Ön 4 éves fia lányruhát akar viselni, vagy egyszer-kétszer azt mondja, hogy lány szeretne lenni, akkor valószínűleg nem transznemű; de ha az Ön gyermeke, akit születésekor fiúnak jelöltek ki, több hónapon – vagy éveken – keresztül ismételten ragaszkodik ahhoz, hogy ő lány, akkor valószínűleg transznemű. Azok a gyerekek, akik nem érzik magukat fiúnak vagy lánynak, hanem talán egy kicsit mindkettőnek, vagy egyiknek sem –, nagyon fiatal korukban még nem biztos, hogy meg tudják fogalmazni ezt az érzést, de idővel egyre világosabbá válhat számukra, és végső soron a szülő számára is, hogy ők nem nem binárisak, szemben a transzlányokkal vagy transzfiúkkal.

Természetesen a gyermekek kifejezési módjai végtelenül változatosak, ezért a legjobb megoldás, ha úgy gondolja, hogy gyermeke transznemű lehet, hogy konzultáljon egy terapeutával. A gender-klinikák térképét itt találja.- mutatja a cikk!

2022Plusz: Persze, hiszen ez is üzlet, csak az egyik legaljasabb gyermekeink jövőjére nézve, hiszen azt a felhőt, amely az ő kicsi fejükben még nem igazán megkomponált egy bizonytalansággal teli terület felé terelik, hogy a végén ne tudja maga sem, hogy fiú-e vagy lány? Ez aztán végképp tönkreteheti az életét. Ezért is rendkívül fontos, hogy elhessegessük azon civil szervezeteket a gyerekeinktől, akik szervezett formában népszerűsíteni szeretnék óvodáinkban, iskoláinkban az LMBTQ propagandát. Várhatóan az érzékenyítés mellett sok szülőt is meghülyítenének bizniszük érdekében. Így nálunk a nemi kérdés az a négy NEM legyen, amit április 3-án a népszavazáskor a cédulára írunk – vagyis hogy NEM akarunk a gyerekeink körül ilyen felvilágosítókat legyeskedni!

A Human Rights Campaign Alapítvány egyébként nem fogad el évi 5000 dollárnál kevesebb egyéni adományt. Az adományozók nevét a nyilvánosságra hozott IRS 990-es űrlapján a törvény által egyébként megengedett módon törli, így egyáltalán nem transzparens módon működik. A szervezet 2017-es adóbevallásaiban hat, 375 ezer dollárt vagy annál nagyobb összeget adományozó személyt mutattak ki, a legnagyobb egyéni adományozó pedig 1 301 250 dollárt adott. Ez a hat azonosítatlan adományozó együttesen a HRC Foundation teljes éves bevételének több mint negyedét tette ki.

Forrás: 888.hu

Kiemelt kép: nlcafe.hu