„Köszönetet kell mondanom a magyar választópolgároknak” – írta a miniszterelnök a Facebookon. Külön megemlítette a határon túli magyarokat is. Orbán Viktor a győzelem éjszakáján elmondott beszédéből idézett, annak több gondolatát osztotta meg most a közösségi oldalán.

Hatalmas győzelmet arattunk. Akkorát, hogy még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan. Jó mulatság, férfimunka volt, jó volt Veletek harcolni, mindenkinek köszönöm, amit beletett ebbe a győzelembe – hangsúlyozta Orbán Viktor, majd hozzáfűzte:

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT, AZ ÜDVÖZLETEKET, A BÁTORÍTÁSOKAT, A HÁTBA VEREGETÉSEKET, A MUNKAÓRÁKAT, ÉS AKIK IMÁDKOZTAK ÉRTÜNK, AZOKNAK PEDIG KÜLÖN IS KÖSZÖNÖM, HOGY GONDOLTAK RÁNK.KÜLÖN KÖSZÖNTÖM A RÁNK HATÁRON TÚLRÓL FIGYELŐ MAGYAROKAT.

Köszönjük, hogy segítettek, mert így kaptunk egy esélyt, hogy mi is segíthessünk nekik – nyomatékosította.

Orbán Viktor kiemelte:

Mindenekelőtt köszönetet kell mondanom a magyar választópolgároknak. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat, amit tőlük kaptunk. Köszönetet szeretnék mondani az önkénteseinknek.

Több mint százezer önkéntes dolgozott velünk a kampányban az elmúlt hónapokban.

Köszönjük nekik! Nem robotok, nem zsoldosok, hanem önkéntesek, akik szeretik a hazájukat, és ezért hajlandóak voltak vállalni a kockázatot és a nehéz munkát. – zárta bejegyzését Magyarország miniszterelnöke.

Forrás: Origo.hu

Nyitó Képünkön: Orbán Viktor beszédet mond a választási eredmények beérkezése után a Bálnában. Forrás: Forrás Orbán Viktor Facebook